Royal Halı Standına Büyük İlgi

Türk halı sanayisinin önemli markalarından Royal Halı, Gaziantep 4’ncü Ortadoğu Halı ve Dekorasyon Fuarında ilgi odağı oldu.

Royal Halı Standına Büyük İlgi
Royal Halı’nın, 400 metrekarelik standı yoğun ilgi görürken, yeni halı modelleri de ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Fuarda görmüş oldukları ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirten Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, “Royal Halı ve Pierre Cardin Halı olarak 400 metrekarelik bir stand ile fuara katıldık. Ebru sanatı ile yapılmış halılarımızı ilk kez müşterilerimizin beğenisine sunduk. Gösterilen ilgiden çok memnunuz.” dedi.

Firma olarak yeniliklere devam ettiklerini açıklayan Dağcı, Türk el sanatlarından ebru sanatını halıya uyarlamak için 6 aylık bir Ar-Ge çalışması yaptık ve bunun için 1.2 milyon TL bütçe ayırdık. Dünyada ilk kez ebru sanatını halıya biz uyarladık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. SigortHalı projesi ile halı sektöründe dünyada yeni bir ilke daha imza attıklarını ifade eden Royal Halı Genel Müdürü Dağcı, “Tüketici kaynaklı lekeler başta olmak üzere yırtılmalar, su baskınları, yanma, çalınma ve tüketici kaynaklı tüm hasarlar SigortHalı uygulaması ile güvence altında. Halılarımızı bu uygulama çerçevesinde 1 yıl sigortalıyoruz ve herhangi bir sorunda yenisi ile değiştiriyoruz. Tüketici bu uygulamayı kullanmak için hiç bir ek ücret ödemiyor” diyerek sözlerini tamamladı.