İzmir Büyükşehir Belediyesi Bürokratları Ak Parti`yi De Kızdırdı

CHP`li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile aynı partiden sekiz ilçe belediye başkanının arasını açan “bürokrat” tartışmalarına AK Parti de katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bürokratları Ak Parti`yi De Kızdırdı
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar, belediye bürokratlarını eleştirerek, “Buradaki kimse, kendi şirketinin genel müdürü değil. Görevi millet için yaptıklarını unutmasınlar.” dedi.

Belediye Meclis Başkan Vekili Adnan Oğuz Akyarlı yönetiminde yapılan eylül ayı olağan toplantısında gündem dışı söz alan Çakar, fuarla ilgili bir konuda görüşmek için üç gün üst üste İZFAŞ Genel Müdürü Ali Rıza Gülerman’ı aramalarına rağmen sonuç alamadıklarından yakındı. Bu sıkıntıyı başka bürokratlarla da defalarca yaşadıklarını belirten Çakar, “Fuara sahip çıkmak ve vatandaşlarıan taleplerini iletmek için genel müdürü aradık. Telefonu açanlar, ‘Sizin aradığınızı ileteceğiz.’ dese de kesinlikle geri dönüş olmadı. Genel müdürlerin, daire başkanlarının hiçbiri kendi şirketinin genel müdürü, daire başkanı değil. Bu görevi millet adına yapmak zorundalar. Bir genel müdür, telefona üç gün cevap vermiyorsa ‘Kentini sev, fuara sahip çık’ diye bir kampanya yapması, halkı yanıltmaktan ibarettir. Milleti ve bir siyasi parti grubunu temsilen aradım. İZFAŞ Genel Müdürü’nün, bu davranışından dolayı pişmanlık duyması gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.