Yaşaması Zor Denilen Genç, Hastaneden Yürüyerek Çıktı

Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralanan ve yaşamasına ihtimal dahi verilmeyen genç, Muğla’nın Fethiye ilçesinde sağlığına kavuştu.

Yaşaması Zor Denilen Genç, Hastaneden Yürüyerek Çıktı
Başından aldığı darbe sonrasında zor günler geçiren ve beyninden ameliyat olan genç, yeniden yürümenin heyecanını yaşıyor.
Antalya Tıp Fakültesi hastanesi önünde bulunan üst geçitli kavşakta motosikleti ile kaza yapan Hamdi Daldal (36), kafasını yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile kafatasında büyük kırıklar oluşan ve burnundan üst tarafı ikiye açılan Daldal, hemen Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Buradaki yoğun bakım ünitesinde yer bulunmaması nedeniyle Daldal, ambulansla Fethiye’ye sevk edildi. Yolda tansiyonu yükselen Daldal, Korkuteli Fethiye karayoluna çağrılan hava ambulansı ile Fethiye Leton Hastanesi’ne getirildi. Hemen tedavi altına alınan Hamdi Daldal, umutsuz olarak 3 hafta önce getirildiği hastaneden yürüyerek çıktı. Beyninde yırtıklar oluşan ve devamında beyin kanaması geçiren Daldal, şimdi kendi başına hareket edip bilgisayar bile kullanabiliyor.
Beyin Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Salih Şahin, Hamdi Daldal’ın durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söylerken, tamamen iyileşmesi için bir ameliyat daha kaldığını aktardı.
Kendilerine geldiğinde Daldal’ın kafasında büyük bir yara olduğunu ifade eden Şahin, “Boynundaki kırık hala devam ediyor. Şuan kafasını hareket ettirmemesi için özel bir maske taktık. Önümüzdeki günlerde son ameliyatı da yapıp hayati tehlikeyi tamamen atlatacağız.” dedi.