Ak Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, Milletvekili Özden’i Savundu

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, son günlerde ulusal ve yerel basın organlarında yayımlanan, Milletvekili Yüksel Özden`in bürokratlarla uğraştığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, Milletvekili Özden’i Savundu
Öztürk, teşkilatın bir bütün halinde olduğunu belirterek Özden’i savundu.

AK Parti İl Başkanı Öztürk’ün basın toplantısında Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer ile Muğla Merkez, Milas, Kavaklıdere ve Yatağan ilçe başkanlarıyla çok sayıda partili hazır bulundu. Milletvekili Özden hakkındaki haber ve köşe yazılarının gerçeği yansıtmadığını savunan Nihat Öztürk, “Tüm ilçe teşkilatları ve milletvekillerimizle birlik ve beraberlik içindeyiz. Eskisinden daha güçlüyüz. Partililer olarak hiçbir şahsi beklentimiz yok. Tek derdimiz, güzel Muğla’ya hizmet etmek. Hedefimiz, 2014 yerel seçimlerinde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediye başkanlıklarının çoğunu kazanmak. Milletvekilimiz Yüksel Özden’e, tüm teşkilatlarımızla sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu tür haberler bizleri yaralamaz, aksine daha da birbirimize bağlar.” dedi.

Parti olarak kongreler sürecine girdiklerini hatırlatan İl Başkanı Öztürk, “Kongrelerimiz 5 Eylül tarihinde başlayacak. 22 Ekim`e kadar delege seçimleri yapılacak. 7 Ekim’de belde kongreleri başlayacak. Kongre sürecini en iyi şekilde atlatıp 2014 yerel seçimlerine heyecanını kaybetmemiş, dinamik ve kazanacak ekiplerle gireceğiz. Bu sürede partiye yeni yüzler de kazandıracağız.” şeklinde konuştu.