Memur Sen İftar Yemeğinin Parasını Afrika`ya Gönderdi

Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan, toplu iftar yemeğinin parasını Afrika`ya yardım kampanyasına aktardıklarını söyledi.

Memur Sen İftar Yemeğinin Parasını Afrika`ya Gönderdi

Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan, Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum, Diyanet Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Ünaldı, TOÇ Bir Sen Adana 31 Nolu Şube Başkanı İbrahim Yılmaz ile Diyanet Sen Temsilcisi Mustafa Ünver ile Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun’u ziyaret etti.

Başkan Muhammet Erdoğan, ziyarette Memur Sen’ in nitel ve nicel büyüklüğünden bahsederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Memur Sen’in üyelerinin ve ayrım yapmadan tüm memurların tüm haklarıyla ilgili koruma ve geliştirme görevini yaptığını, bunun yanında insani yönden ve ülkemiz yönünden hassasiyetleri de gözeterek çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.

Erdoğan, toplu sözleşmenin Ekim ayında ikincil mevzuat çıktıktan sonra yapılacağını belirterek, iftar yemeklerinin iptal edildiğini ve parasının yardım kampanyasına aktarıldığını söyledi.

Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun da sivil toplum kuruluşlarının birbiriyle yarışı karalama ile değil de bu şekilde hizmet anlayışı içerisinde sürdürmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Uzun, kendilerinin de Ramazan ayında sigarayı bırakma kampanyası başlattıklarını ve buna destek beklediklerini sözlerine ekledi.