Avansas‘tan Ramazan‘a Özel "Onlıne" Hizmet

Şirketlerin kırtasiye malzemelerinden çay-kahve çeşitleri gibi gıda ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veren www.avansas.com, Ramazan paketi uygulaması başlattı.

Peker Grup bünyesinde faaliyet gösteren www.avansas.com tarafından başlatılan uygulama kapsamında, 19.90 TL ve 39.90 TL‘lik fiyatlarıyla iki ayrı şekilde hazırlanan Ramazan paketleri, online siparişle bir günde ulaştırılacak. Çalışanlarına Ramazan boyunca özel bir hediye vermek isteyen iş yerleri için hesaplı ve bol çeşitli alternatiflerin yanı sıra 5 bin TL ve üzeri siparişlerde özel paket hazırlama seçeneği sunulurken, kurumsal müşterilerin "özel" siparişlerinde çok farklı seçenekler

oluşturulabiliyor.

İKİ FARKLI SEÇENEK

Fiyatı 19.90 TL olan Ekonomik Ramazan Paketi‘nde; 1 kilogram ayçiçek yağı, 500 gram çay, 1 kilogram pirinç, 2 adet hazır çorba, 500 gram makarna, 1 kilogram un, 1 kilogram bulgur, 750 gram tuz, 1 kilogram toz şeker, 500 gram zeytin yer alıyor.

Fiyatı 39.90 TL olan Standart Ramazan Paketi‘nde ise; 1 kilogram ayçiçek yağı, 2 adet 500 gramlık çay, 2 adet 1 kilogramlık pirinç, 2 adet hazır çorba, 4 adet 500 gramlık makarna, 830 gram salça, 1 kilogram kırmızı mercimek, 1 kilogram un, 750 gram tuz, 1 kilogram toz şeker, 300 gram hurma, 500 gram zeytin, 1 kilogram fasulye, 380 gram reçel bulunuyor.

YAKIT VE PERSONEL TASARRUFU

Peker Grup bünyesinde faaliyet gösteren www.avansas.com, KOBİ‘lerin, mikro işletmelerin ve kurumsal şirketlerin temizlik, gıda, kırtasiye, elektronik ofis eşyaları gibi genel ihtiyaç malzemelerini tedarik eden bir internet portalı. 2009 yılında kurulan ve her geçen gün artan çalışan sayısıyla büyüyen avansas.com, kapıdan teslimat avantajıyla müşterilerine yakıt ve personel tasarrufu da sağlıyor. Sektörel ayrım yapmadan tüm firmalara hizmet veren avansas.com, "toptan fiyatına iş yeri tedariği" ilkesiyle

yola çıkarak öz markasını taşıyan ürün çeşitliliğini her geçen gün artırıyor. avansas.com, hızla artan müşteri kitlesine; "ekonomik fiyat, "tüm ihtiyaçların tek kanaldan kontrol ve takibi", "kapıda ödeme kolaylığı", "online ssl güvenlik", "kaliteli ürün", "tek tuşla 7/24 erişim" ve "hızlı sipariş" avantajlarını sunuyor.

Kaynak: İHA