Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Seçimlere 15 parti girmekte gerçekte ise iki parti girmektedir. Biri milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi öteki ise diğerleri" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak:
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,

"Seçimlere 15 parti girmekte gerçekte ise iki parti girmektedir. Biri milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi öteki ise diğerleri" dedi.

Kamalak, partisinin Bursa mitinginde konuştu. İktidara geldiklerinde Osmanlıca‘yı ders haline getireceklerini ifade eden Kamalak "Başörtüsü yasağını bir tek biz kaldırabiliriz. Seçime iki parti giriyor. Biri Saadet Partisi ötekisi diğerleri" dedi

Mustafa Kamalak, yaklaşık 4 bin kişiye hitap etti.

Bu ülkede Saadet Partisi‘nden başka Avrupa Birliği‘ne hayır diyen, İslam Birliği‘ne evet diyen başka bir partinin bulunmadığına dikkat çeken Kamalak, şöyle konuştu: "Soruyorum, hangi partiden olursanız olun AB‘ye hayır, İslam kardeşliğine evet diyen başka bir partiye rastladınız mı? Şu halde, diğer 14 parti batıcıdır, AB‘cidir, peki AB nedir, kim kurdu? AB‘yi kuranlar, Çanakkale‘de, Adana‘da dedelerini şehit edenler değil mi? İngilizler, Fransızlar değil mi? O İngilizler, Fransızlar biz Hıristiyan

kulübüyüz diyor, değil mi. Biz ise İslam birliğinden yanayız. Bizim dışımızda seçime giren 14 partiden herhangi biri çıkıp ‘Biz İslam Birliğini savunuyoruz‘ diyen duydunuz mu."

Osmanlıcayı okullarda ders olarak okutacaklarını açıklayan Mustafa Kamalak, sözlerine şöyle devam etti: "Osmanlıcanın ders olarak okutulmasını sağlayacağız. Ecdadımızın dilini, dede ile torunu, anne ile kızı buluşturmak için okutturmamız lazım. Biz anlaşılmaz hayali projeler peşinde değiliz. Net kesin projeler kuruyoruz. Çanakkale‘de 400 bin dedemiz şehit edildi. Onların sayesinde bu vatana sahibiz. Onların mezar taşlarını okuyabiliyor musunuz. ama Onları şehit eden İngilizlerin, Fransızlarınkini

okuyorsunuz. İngilizce, Fransızca zorunlu ders oldu ama Osmanlıca‘da okutulacak milli görüş iktidarında. Osmanlıca ders kitabı olarak okutulacak. İmam Hatiplerin hem orta kısmını, hem yüksek kısmını, İslam enstitüsünü açmak için geliyoruz. Gençlerimizin yolunu açmak için üniversite harçlarını kaldırmak için geliyoruz. Şehitlerin kanını durdurmak, annelerin babaların gözyaşını silmek için geliyoruz."

MHP‘yi eleştiren Kamalak, "MHP, ‘Ülkenizi ürkeklere değil erkeklere verin. Başörtüsünü biz çözeriz‘ diyorlardı. Peki meclise girince ne yaptılar. Milletvekillerinin başörtüsünü çözdüler. 13 yaşını bitirmemiş gözümüzün nuru evlatlarınızı Kuran kursuna şimdi gönderebiliyor musunuz, gönderemiyorsunuz ama İncil, Tevrat, dans, bale kurslarına gönderebilirsiniz. Gönderemeyeceğiz tek kurs Kuran kursudur. Çünkü, o yasağı DSP, MHP ve Anavatan iktidarı koydu" dedi.

Milli görüşün mutlaka iktidara geleceğini belirten Kamalak, sözlerine şöyle devam etti: "Net, açık ve kesin olarak ilan ediyorum. Saadet Partisi hem ülkemiz için hem insanlık için hem İslam alemi için çaredir ve tek çaredir. Ben üstü kapalı anlamı belirsiz cümle kullanmıyorum. Ne söylüyorsam gayet açık ve net söylüyorum. Hepimiz bu milletin evlatlarıyız. Seçimlere 15 parti girmekte gerçekte ise iki parti girmekte. Birisi milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi öteki ise diğerleri."

Kaynak: İHA