Belçika Türkiye maçı NTV ve HD-en'den yayınlanacak

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki en önemli randevularımızdan biri bu akşam Belçika ile deplasmanda yapacağımız maç olacak. Belçika-Türkiye maçı saat 21.45'te canlı yayınla NTV ve HD-en'de

Belçika Türkiye maçı NTV ve HD-en'den yayınlanacak
A Milli Futbol Takımı'mız Euro 2012 elemelerinde gruptaki en önemli rakibi Belçika ile deplasmanda karşılaşacak. Bu akşam oynanacak bu önemli karşılaşma NTV ve yüksek çözünürlülük kalitesiyle D-Smart HD 116. kanalda yayın yapan HD-en'den canlı yayınlanacak... Maçı Ercan Taner anlatacak ve Rıdvan Dilmen yorumlayacak.

A Milli Takım, A Grubu'ndaki 6. maçında Belçika karşısında. Türkiye'nin 9 puanla üçüncü olduğu grupta Belçika bir maç fazlasıyla ve 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Belçika Türkiye maçı bu akşam saat 21:45'te NTV ve NTV EN ekranlarında yayınlanacak.Belçika Türkiye maçını sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. Belçika Türkiye maçı izle.Oynadığı son Avusturya maçını 2-0 alarak gruptaki iddiasını sürdüren Türkiye, ikincilik hedefine ulaşabilmek için Belçika karşısında en az 1 puan almak zorunda. Geçen yıl İstanbul’da oynanan ilk maçı A Millilerimiz, 3-2 kazanmasını bilmişti.

BELÇİKA CEPHESİ

2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu’nda 10 puanla 2. sırada bulunan Belçika, ilk maçta İstanbul’da 3-2 yenildiği Türkiye’yi, kendi seyircisinin desteği ile evinde mağlup ederek büyük bir avantaj elde etmek istiyor.

Belçika’da forvet Romelu Lukaku bugünkü Türkiye maçında forma giyemeyecek. Belçika Teknik Direktörü George Leekens, forvette Lukaku’nun yerine Marvin Ogunjimi’ye görev vermesi bekleniyor.

Belçika Milli Takım Teknik Direktörü George Leekens Türkiye maçından önce oyuncuları ile yaptığı toplantıda, Arda Turan’a dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

TÜRKİYE CEPHESİ

2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu’nda bir maç eksiği bulunan ve 9 puanla 3.sırada yer alan Türkiye Milli Takımı, bugün deplasmanda karşılaşacağı Belçika’yı yenerek grupta 2.sıraya yerleşmek istiyor. Türkiye bugün Belçika’yı yenerek 2. sıraya yerleşirse, 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılmak adına büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Türkiye’de sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılan Hamit Altıntop bugünkü Belçika maçında forma giyemeyecek önemli bir eksik olarak görülüyor. Hafif sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Belçika maçından önce yaptığı açıklamada, galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini, sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirtti.

MİLLİ MAÇ ÖZEL

A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2012 grup elemelerinde oynayacağı zorlu Belçika maçı öncesi ve sonrasıyla maçın resmi yayıncısı NTV ve NTV Spor ekranlarınında olacak.

Belçika-Türkiye maçı öncesi Belçika’da maçın oynanacağı Brüksel Roi Baudouin stadında saat 20.00’den itibaren NTV Spor’un deneyimli yorumcuları Ercan Taner, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova, Mehmet Demirkol, Metin Tekin ve Mustafa Doğan “Milli Maç Özel” programında karşılaşmanın önemi, neler yapabileceğimiz, nasıl oynanması gerektiği, takımın son durumunu değerlendirecek, stattaki atmosfer yansıtılacak ve milli maç coşkusu doyasıya ekrana gelecek.

“Milli Maç Özel”, karşılaşma sonunda Teknik Direktör Guus Hiddink ve milli futbolcular ile yapılan özel söyleşiler canlı yayına gelirken, yorumcular karşılaşmanın sonucu, oyuncularımızın performansı ve gruptaki şansımız konuşulacak.

O UNUTULMAZ GOLÜ SAHİBİ ANLATACAK!

NTV Spor’un sevilen programı “Spor Aşkı”, saat 16:00’da milli takım gündemiyle biraraya gelecek. Tuğba Dural ve Mert Aydın’ın konuğu ise yıllar önce bir Belçika maçında attığı ve dünyanın en güzel golleri arasındaki müstesna yerini koruyan golün sahibi Oktay Derelioğlu olacak…

KURUÇEŞME ARENA’DAN BELÇİKA’YA TARAFTAR MESAJI

Bağış Erten ve Banu Yelkovan, taraftarların sesi olan “Yenilsen de Yensen de” programını saat 17.00’dan itibaren İstanbul Kuruçeşme Arena’da toplayacak. Ay yıldız aşkı hep beraber yaşanacak ve taraftarlarımız millilere seslerini İstanbul’dan Belçika’ya duyuracak…

%100 MİLLİ MAÇ

Rıdvan Dilmen, Ercan Taner maç öncesi “%100 Futbol”da bir araya gelecek, maçın oynanacağı Roi Baudouin stadında iki takımın kadrolarını, oyuncu yapılarına göre taktiklerini değerlendirecek ve staddaki havayı aktaracak.

MİLLİ MAÇ ÖZEL

NTV ve NTV SPOR ortak yayınında saat 20:00’dan itibaren NTV Spor’un deneyimli yorumcuları Ercan Taner, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova, Mehmet Demirkol, Metin Tekin ve Mustafa Doğan “Milli Maç Özel” programında karşılaşmanın önemi, neler yapabileceğimiz, nasıl oynanması gerektiği, takımın son durumunu değerlendirecek, stattaki atmosfer yansıtılacak ve milli maç coşkusu doyasıya ekrana gelecek.

MİLLİ MAÇ ÖZEL DEVRE ARASI

Belçika-Türkiye maçının devre arasında Murat Kosova, Mehmet Demirkol, Metin Tekin, Mustafa Doğan karşılaşmanın ilk yarısını değerlendirecek, ikinci yarı stratejileri hakkında öngörülüreni anlatacak.

MİLLİ MAÇ ÖZEL/MAÇ SONU

“Milli Maç Özel”, karşılaşma sonunda Teknik Direktör Guus Hiddink ve milli futbolcular ile yapılan özel söyleşiler canlı yayına gelirken, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova, Mehmet Demirkol, Metin Tekin ve Mustafa Doğan karşılaşmanın sonucu, oyuncularımızın performansı ve gruptaki şansımız konuşulacak.

Hiddink: Belçika maçı anahtar maç değil ama çok önemli

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink yanında milli oyunca Servet ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli çalıştırıcı Belçika maçının çok önemli olduğunu fakat bununla beraber anahtar bir maç olarak görmediğini kaydetti. Hiddink ayrıca başka bir takım çalıştırmayı düşünmediğini, Türkiye Futbol Federasyonu ile çok uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.2012 Futbol Şampiyonası" href="https://www.beyazgazete.com/avrupa-futbol-sampiyonasi.html">Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde (A) Grubu'nda ikincilik için mücadele edecek olan A Milli Takım Belçika'da ilk antremanına çıkmadan önce Teknik Direktör Guus Hiddink ve Servet gazetecilerin karşısında çıktı.

Yarın akşam Brüksel'deki Kral Boudewijn Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Belçika ile Türkiye hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.