Adını Feriha Koydum 24.Bölüm Fragmanı ve özeti

'Adını Feriha Koydum' dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi çekti. Dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 24.Bölümüyle bu sezona nokta koyuyor. Adını Feriha Koydum 24.Bölüm Fragmanı ve özeti sizler için hazır...

Adını Feriha Koydum 24.Bölüm Fragmanı ve özeti
Adını Feriha Koydum final bölüm fragmanı. Adını Feriha Koydum sezon finali.Adını Feriha Koydum 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Adını Feriha Koydum final bölüm fragmanları yayınlandı. Adını Feriha Koydum son bölüm fragmanı. Adını Feriha Koydum24. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra izleyicinin büyük ilgisi ile karşılaştı. Cuma günlerini iple çeken izleyiciler Adını Feriha Koydum 24. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra fragmanı sanal dünyada en çok tıklanan videolar arasına soktular. Adını Feriha Koydum 24. bölüm fragmanı ve özeti beyazgazete.com'da.

Adını Feriha Koydum dizisinin 24. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

ADINI FERİHA KOYDUM 24.BÖLÜM 1.FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

ADINI FERİHA KOYDUM 24.BÖLÜM 2.FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

ADINI FERİHA KOYDUM ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

ADINI FERİHA KOYDUM DİZİ MÜZİĞİ İÇİN TIKLAYIN

ADINI FERİHA KOYDUM VİDEO ARŞİVİ İÇİN
TIKLAYIN


Adını Feriha Koydum 24.Bölüm Fragmanı ve özeti

Adını Feriha Koydum dizisinin 23. Bölüm özeti:

SANEM YALANLARA ORTAK OLURKEN, FERİHA BÜYÜK İTİRAFA HAZIRLANIYOR

Teknede karşılıklı olarak büyük şok yaşayan Feriha ve Sanem, sessiz bir anlaşma yapmak zorunda kalmıştır. Sanem, büyük bir korku ile yalanlara ortak olurken sahte anne kızın yüzleşmesi her ikisi için de ağır olur.

Mehmet, kendisini dövdürenin Feyyaz çıkması ile neye uğradığını şaşırırken, şikayetçi olmaması Rıza ve Zehra'yı kızdırır.

Mehmet, Feyyaz ve Seher'le ilgili gerçeklerin peşindeyken Zehra ise Seher'i hedefine almıştır. Yaşananlardan sonra teknede çalışmak istemeyen Feriha, Levent'le konuşmaya gider ancak Levent'in tavrı şaşırtıcı olacaktır.

Yaşadıkları gerilimler yüzünden aşklarının tadını çıkaramadıkları konusunda hemfikir olan aşıklar, Feriha'nın sürprizi ile özel bir gece geçirirken Feriha artık yalanların sonuna geldiğinin farkındadır.

Feriha sonunda Emir'e tüm gerçekleri itiraf etmek için cesaretini toplarken Emir ise bambaşka bir kararlılık içinde Feriha'ya unutamayacağı bir sürpriz hazırlar.

Öte yandan, Zehra'yı temizliğe gittiği esrarengiz konakta büyük bir tehlike beklemektedir.

Adını Feriha Koydum 24.Bölüm Fragmanı ve özeti

Feriha’nın 23. Bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birçok soru da cevabını bulmuş olacak. Dizinin fanatikleri de merak edilen soruların cevabını bulması için dizi günü ve saatini iple çekiyor.

YALANLAR SU ÜZERİNE ÇIKIYOR!

Feriha, hiç olmadığı kadar güçlü bir kararlılıkla Emir'e tüm yalanları itiraf etmeye hazırken yaşananlar herkesi allak bullak eder.

Mehmet'in hastanelik olması ve verdiği ifadede Emir'i suçlaması gidişatı bir kez daha değiştirir. Oğlunun başına gelenlerden Emir'i sorumlu tutan Zehra öfkeliyken, Feriha ise Emir'e olan inancını bir an için kaybetmez.

Feriha'nın olanlara rağmen aşkının arkasında olması ise Zehra için affedilemez. İki ateş arasında kalan Feriha, zor günlerinde Emir'e destek olmaya çalışırken Ünal'ın attığı yanlış bir adımla şüpheleri üzerine çekmesi aşıklar için yeni bir zorlu sınav haline gelir.

Öte yandan, Feriha teknedeki temizlik işine tam gaz devam ederken Levent'le aralarında geçenlerden sonra allak bullak olan Sanem, duyguları ve mantığı arasında kalmıştır.

Feriha ve Sanem'in yolu teknede kesiştiğinde ise bütün yalanlar su yüzüne çıkar. Bütün gerçekler Emir ve Feriha'yı bir arada gören, dahası bir anda kendini Feriha'nın annesi konumunda bulan Sanem'in dilinin ucundadır.
Adını Feriha Koydum 24.Bölüm Fragmanı ve özeti