İzmir‘de Bir Grup, Yoldan Geçen Araçları Taşladı

İzmir‘de, kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup, çevreyolunda seyreden araçlara taşlı saldırıda bulundu. Araçlarda maddi hasar meydana geldi.

İzmir‘de, kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup, çevreyolunda seyreden araçlara taşlı saldırıda bulundu. Araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Olay, Konak - Bornova çevreyolu üst geçit altında, saat 01.30 sıralarında gerçekleşti. Mürselpaşa Bulvarı’nın çevreyolu çıkışında yol kenarına gizlenen kimliği belirsiz bir grup, yoldan geçen araçlara taş atarak saldırdı. Üzerlerine gelen taşları fark eden araç sürücüleri korku ve panik yaşadı. Araçlarını yol kenarına çeken sürücüler durumu hemen polise bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, taş atan kişileri yakalamak için çevrede araştırma başlattı. Olayda kimse yaralanmadı ancak 8 araçta maddi hasar oluştu. Saldırıda zarar gören 35 PLK 81 plakalı minibüsün sürücüsü ve 35 KMA 48 plakalı otomobilin sahibi Metin Yılmaz, Basmane Polis Merkezi‘ne başvurarak şikayetçi oldu. Otomobilini 8 gün önce aldığını ifade eden Metin Yılmaz, "Yolda aracımızla seyir halindeydik. Birdenbire taşlar gelmeye başladı. Yolun kenarına baktığımda yaklaşık 10 kişilik bir grup gencin gizlendikleri yerden taş attıklarını gördüm. Taşlar, arabanın içerisinde bulunan eşime ya da çocuğuma da gelebilirdi. Daha kötü olaylar yaşanabilirdi. İzmir‘in göbeğinde böyle bir olay yaşanmasını hayretle karşıladık" dedi.

Polis ekipleri, saldırganların kimliklerini belirlemek ve yakalanmaları için çalışmalarını sürdürüyor.