Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Gaziantep Fehime Güleç İlköğretim Okulu veli ve öğrencileri, düzenlenen mezuniyet gecesinde, Popstar Adnan ve piyanist Murat eşliğinde muhteşem bir gece yaşadılar.

Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci
Gaziantep Fehime Güleç İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenlenen mezuniyet gecesinde hüzün ve sevinci bir arada yaşadı. Gaziantep Eczacılar Lokalinde düzenlenen mezuniyet gecesinde Popstar Adnan ve müzisyen Murat eşliğinde unutulmaz anlar yaşayan öğrenciler, öğretmenlerinden ayrılmanın üzüntüsünü ağlayarak gösterdiler.

Mezuniyet gecesinin açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Hamit Kesgin, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu‘nda belirtilen amaçlar doğrultusunda vatanını, milletini seven, Atatürk İnkılap ve İlkelerine yürekten bağlı, iyi bilgilerle donatılmış başarılı öğrenciler yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Sınıf Öğretmeni Funda Üçtaş da yaptığı konuşmasında, öğrencilerini bir kuyumcu titizliği içerisinde işlemeye çalıştığını belirterek ”Öğretmen öğretmez, yetiştirir.Bir öğretmen çocukları eğitmeye başlamadan önce kendini eğitmelidir. Çünkü çocukların gözünde öğretmenin güzel dediği şey güzel, çirkin dediği şey çirkindir.Ben öğrencilerimi sadece derse değil geleceğe hazırlamaya çalıştım.Öğrencilerime örnek olmaya çalıştım.Onların gelecekteki başarılarının temelini atmaya çalıştım”

şeklinde konuştu.

Mezuniyet gecesinde büyük heyecan yaşayan öğrenci ve veliler, hazırladıkları gösteriler ile bol bol alkış aldılar. Bütün yeteneklerini sergilemeye çalışan öğrenciler kendi çaldıkları gitar, saz, kemanla şarkı söyleyip eğlenirken, yaptıkları diğer gösterilerle de izleyenleri büyülediler. Ayrıca geceye katılan Popstar Adnan ve piyanist Murat, gecenin daha da renkli geçmesini sağladılar.

Kaynak: İHA