Ak Parti Milletvekili Adayı Afif Demirkıran:

AK Parti Siirt milletvekili adayı Afif Demirkıran, Türkiye‘nin çok önemli bir seçimin arefesinde bulunduğunu belirterek, "Türkiye son 8,5 yılda yakalamış olduğu istikrarın meyvelerini alma konumuna geldi" dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Afif Demirkıran:
Siirt‘te çeşitli ziyaretlerde bulunan ve partisinin seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Siirt milletvekili adayı Afif Demirkıran, partililere hitaben bir konuşma yaptı. Demirkıran, Türkiye‘nin çok önemli bir seçimin arefesinde bulunduğunu hatırlatarak, "Türkiye son 8,5 yılda yakalamış olduğu istikrarın meyvelerini alma konumuna geldi. Türkiye‘de oluşturulmak istenilen statükonun ve bürokrasinin önünün açılması için, gerekli yasal düzenlemeler ve gerekli anayasa düzenlemesi için ilk büyük adım

atılmıştır. İdari düzenlemeler yapılmıştır. Türkiye‘de enflasyon durmuştur, faizler yüzde 6‘ya inmiştir. Artık Türkiye‘de yatırım ortamı iklimi hazır duruma gelmiştir. Bu bakımdan bu seçim saf bir seçim değildir. Türkiye için önemli olduğu kadar, İslam dünyası için önemli olduğu kadar, mazlum milletler için önemli olduğu kadar, dünya için de çok önemlidir. Türkiye‘de biz bu seçimi salt partiler seçimi olarak düşünemeyiz. Türkiye‘de bizim bayrağımızın daha yükseklerde dalgalanması için, vatanımızın

birliği milletimizin daha çok birliği için AK Parti iktidarının mutlaka devam etmesi lazım. Bu seçim Cumhuriyet tarihimizde çok partili sisteme geçtiğimiz 1946‘dan beri yapılan seçimlerin en önemlisidir" dedi.

"Küçük fotoğrafa bakmayalım, kusurlarımıza kabahatlerimize bakmayalım" diyen Demirkıran, "Yapamadıklarımıza bakmayalım. Fotoğrafın geneli bakmak lazım. Türkiye masaya yumruğunu vuran konuma gelmiştir. Avrupa Birliği‘ne girmek için mücadele eden bir ülkedir. Bu bakımdan salt sloganlara demagojilere bakıp oyumuzu kullanmayacağız. Bu seçimde Türkiye‘nin geleceği için, parti üstü Türkiye‘nin birliğini düşünerek istikrarın devam etmesi lazım. Yakalamış olduğumuz yatırım ikliminin yatırımlara dönüşmesi lazım"

şeklinde konuştu.

Demirkıran, Siirt için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Siirt‘i biz AB şehri yapmalıyız, Siirt‘i cazibe merkezi yapmalıyız. Siirt‘e kim yatırım yapabilir kim kaynak oluşturabilir, Siirt‘in problemlerini kim çözebilir. Biz hatır için oy vermeyeceğiz, Siirt için oy vereceğiz. Siirt insanı için oy vereceğiz. Siirt‘in gelişmesi için oy vereceğiz. Biz Siirt‘imizi Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ile yarıştırmak zorundayız" dedi.

Kaynak: İHA