Kral oyun Super oyunlar Mario - Macera X 2011 (Hemen oyun oyna)

Kral Oyun Süper Mario oynamak ister misiniz? Kral oyun karakteri Mario sizleri büyük bir eğlenceye davet ediyor. Maceralara hazır olun.

Kral oyun Super oyunlar Mario - Macera X 2011 (Hemen oyun oyna)
Kral oyun oyna. Kral oyunları oyna. Kral oyun 1 oyna. Kral oyun su tabancası. Kral oyun kız giydirme. Süper Can oyna. Kral oyun Kız oyunları. Kral oyun Zuma oyna. Kral oyun macera oyunları. Kral oyun çiftlik oyunları. Kral oyun 3d oyun oyna. Kral oyun mario oyna. Kral oyun zeka oyunları. Kral oyun yarış oyunları. Kral oyun motor yarışları. Kral oyun Kamyon yarışları. Kral oyun beceri oyunları. Kral oyun akıl oyunları. Kral oyun Ateş ve su oyna. Kral oyun Kral oyun poker oyna. Skor oyun oyna. Skor oyun gelin giydirme. Skor oyun Makyaj oyunları. Skor oyun Kız oyunları.

Kral Oyun Süper Mario oynamak ister misiniz?Kral Oyun Süper Mario oynamak ister misiniz? Kral oyun karakteri Mario sizleri büyük bir eğlenceye davet ediyor. Maceralara hazır olun.

Mario uzunca bir dönemdir devam eden seri içerisinde pek çok farklı biçimde ortaya çıkmasına rağmen genelde bir tamirci biçiminde görünmektedir. Oyundaki mesleği su tesisatçılığıdır. İlk çıktığı zaman oyunun adı Jump Man olarak anılmıştı. Ve herkes tarafından sevilen bir oyun olmuştur.

Yeni Mario oyunu Super Mario Galaxy 2'nin çıkmasına az kala sizler için süper bir flash oyunu keşfettik. Fakat hemen oyuna geçmeden Mario kim küçük bir bilgi verelim. Super Mario, oyun firmalarından biri olan Nintendo tarafından 1980'li yıllarda ismi ile aynı ada sahip oyunun baş kahramanıdır.

Mario karakteri 30 yaşlarına ulaşmasına rağmen popülerliğini korumaktadır. Nintendo'nun yaptığı Mario oyunları yaratıcılıkta sınır tanımamaktadır ve en kaliteli platform oyunu olma ünvanını elinde tutmaktadır.

Günümüzde yüzlerce farklı mario oyunu bulunmaktadır bunların çoğu fanatikleri tarafından yapılmış Nintendo ile alakası olmayan flash oyunlarıdır. Birazdan siz de bu flash oyunlar arasında en kaliteli olanını oynayacaksınız.

Çocukluğumuzun serüveni Mario'yu flash ortamda hiç denediniz mi? Üzerinize sıra sıra gelen düşmanları, büyük bir maceraya girerek bertaraf edin. Oyuna geçmeden görüntülerin çok özel ve çok güzel olduğunun da altını çizelim.

Not: Mario yerine başka oyun isterseniz, Exit Bedava Online Flash oyununu deneyebilirsiniz.