Farklı Ülkücülük sitesi şok MHP kasetleri ile ilgili konuştu

farklı ülkücülük sitesi twitter adresinde verdiği linkten MHP kasetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. MHP kasetleri ve arkasından gelen istifalar gündemden düşmüyor. İşte Faklı ülkücülük www.farkliulkuculuk.com ve MHP kaset skandalı açıklamaları.

Farklı Ülkücülük sitesi şok MHP kasetleri ile ilgili konuştu
farklı ülkücülük sitesi twitter adresinde verdiği linkten MHP kasetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. MHP kasetleri ve arkasından gelen istifalar gündemden düşmüyor. İşte Faklı ülkücülük www.farkliulkuculuk.com ve MHP kaset skandalı açıklamaları.

MHP'yi sarsan 'kasetler'in ardındaki grup, 'Biz de zevk almıyoruz ama urlu yapıya cerrahi müdahale şarttı' dedi ve yeni kasetler için seçim sonrasını adres gösterdi.

MHP'de istifalarla sonuçlanan "kaset süreci"ne imza atan "farklıülkücüler" bu kez yeni kaset yerine, "kasetlerin gerekçelerini" yayınladı. İlginç bir yöntem kullanan grup, Twitter'da kendileriyle röportaj yaptı ve "Farklı Ülkücülük"ün sorduğu soruları, "Başbuğ Ülkücüleri" yanıtladı. İşte o yanıtlardan çarpıcı notlar:

MHP KASET SKANDALI VİDEO 1 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 2 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 3 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 4 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 5 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 6 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 7 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 8 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 9 TIKLAYINIZ


BAHÇELİ'NİN ZİHNİYETİ HAİN:
Bahçeli, parti yönetimlerini hep kendisine biat edecek, ahlaksız ve devşirme tiplerle doldurmuştur. Bahçeli'nin zihniyeti ve ideolojisi bu devşirme, maneviyatsız insanlarla aynı paralelde, hatta daha haince.

NEDEN SEÇİM ÖNCESİ?
AMACI İKTİDAR DEĞİL:
Bahçeli, Ülkücü ideolojiyi temsil etmiyor. MHP'yi belli oy oranında tutmaya gayret gösteriyor. İktidar niyeti yok.

VÜCUDU KAYBEDERİZ:
Kasetleri çekmekten ve yayınlamaktan zevk aldığımız söylenemez. Bu bir cerrahi müdahaledir. Eğer urlu bünyeye neşter atılmazsa tüm vücudun kaybedilme riski doğar.

YÜZSÜZLÜK:
Seçimlere 2 ay kala başlamamız çok isabetli oldu. 1 yıl önce yayınlasaydık Bahçeli ve A takımı yüzsüzlüğe vururlardı.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ
Partimizin baraj sorunu yoktur. Bunu istesek; elimizdeki tüm belgeleri, Bahçeli'nin konuşmalarını ortaya koyarız.

BARAJIN ALTI DEĞİL DİBİ
Deniz Bölükbaşı'nın, A takımı ile birlikte dini değerlerimize nasıl küfür savurduklarını yayınlarız. Asıl bombayı görürler. O zaman barajın altını değil, dibini görürler.

DELİK ARAYACAKLAR:
Bizi mecbur etmedikleri sürece 13 Haziran'a dek artık hiçbir şey yayınlamayacağız. Ancak Bahçeli dahil partiye çöreklenmiş tüm hainler 13 Haziran'dan sonra kaçacak delik arayacak.

10 BİN KİŞİYLE MECLİS'İ BASARIZ:
Meclis, vatanımızı bölen bir yasa çıkarmaya kalkıştığında, umudumuz zaten bu şahsiyetsiz vekiller değildir. Bizim umudumuz Bozkurtlarımızdır. 10.000 Bozkurtumuzla Meclis'i basarız.

BİZ HER YERDEYİZ:
Hainlerin deşifresi için hem Genel Merkez'den hem teşkilatlardan destek gerekir. Türk olan her yerde, her kurumda Bozkurtlar vardır. Biz her taraftayız. Teşkilatın en ücra köşesinden, Bahçeli'nin Genel Merkez'deki katına kadar biz her yerde varız.

FARKLI CİNSEL TERCİH
Bahçeli'ye o kadar yakınız ki, Bahçeli'nin en yakın adamının (ki neredeyse bunu da milletvekili yapacaktı) farklı cinsel tercihlerine kadar biliyoruz.