Ezel 68. Bölüm fragmanı ve özeti

Reyting sıralamasında tepelerden inmeyen Ezel'de heyecan durmaksızın devam ediyor. Suçu olmadığı halde hapis yatan, dışarı çıktıktan sonra da kimliğini ve yüzünü değiştiren Ezel, en yakın arkadaşlarından ve sevgilisinden intikam almaya başladı.

Ezel 68. Bölüm fragmanı ve özeti
Ezel 68. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ezel 68. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren sevenlerinden beğeni toplamaya başladı. Ezel 68. Bölümünde neler olacak. Ezel 68. Bölüm fragmanı ve özetine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Ezel dizisinin 68. Bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı andan itibaren bu sayfadan ulaşabilirsiniz.:

Ezel dizisinin 67. Bölüm özeti:

Küçük Tefo'nun gelişi sadece babasının hayatını değil, Ezel'in kararlarını da etkiler. Temmuz o gün, hemen öldürülecektir. Ezel önce ekibini toplamalıdır. Yardımcısı da bu ekibe dahildir. Casusu da. Fakat Eyşan'dan yardım almak kolay değildir. Ezel ve Ali kendi yöntemleriyle yola çıkarlar. Ancak karşılarında Cengiz vardır.

Temmuz ve Cengiz'in yaptığı son işbirliği, tüyler ürpertecek türdendir. Ancak buraya kadardır. İki taraf da sahip olduğu her şeyle kendisini ortaya atınca, içlerinden birisi yolun sonuna gelir. Gerçekten acıyla dolu bir sona...

Ezel’de işler iyice karışıyor. Dizinin fanatikleri ise ATV’de yayınlanacak yeni bölümleri iple çekiyor.