Yaşlı Kadın Boğazı Kesilerek Öldürülmüş Halde Bulundu

Eskişehir‘de Ümmügül Atlansoy adlı yaşlı kadın, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Eskişehir‘de Ümmügül Atlansoy adlı yaşlı kadın, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Gırtlağı kesilen yaşlı kadına lokantadan yemek getiren garson İhsan S. ile oğlu Muzaffer Atlansoy’un evinde cinayet ekiplerince şüphe üzerine arama yapıldı. Polis tarafından garson ve yaşlı kadının oğlunun incelenmek üzere giysilerine el kondu.



Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Gökmeydan Mahallesi Kağıthane Sokak‘taki evinde yalnız başına yaşayan 4 çocuk annesi Ümmügül Atlansoy‘un (78) komşuları kapıyı açan olmayınca durumu yaşlı kadının oğlu Muzaffer Atlansoy‘a bildirdi. Eve gelen oğul Atlansoy içeri girdiğinde annesini salonda boğazının dört yerinden bıçakla kesilerek öldürülmüş halde buldu. Ümmügül Atlansoy‘un cesedi otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Bu arada, yaşlı kadına anlaşmalı oldukları bir lokantadan ücreti karşılığında yemek getiren garson İhsan S. ile kadının oğlunun evinde cinayet şüphesiyle arama yapıldı. İki şahsın da incelenmek üzere giysilerine el konuldu. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.