Kahvehane İşletmecileri Kavga Etti

İzmir‘de, aralarında husumet bulunan iki grup, polis merkezi önünde kavga etti. Silahların kullanıldığı kavgada, iki kardeşten 1‘i hayatını kaybederken, 1‘i ise ağır yaralandı.

Kahvehane İşletmecileri Kavga Etti
Olay, saat 01.00 sıralarında, Kemalpaşa Caddesi Altındağ Polis Merkezi yanında meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grubun karşılaşması sonucu tartışma çıktı. Yaklaşık iki hafta önce de Alsancak semtinde bir eğlence mekanı önünde tartışan iki grubun bu sefer tartışması kavgaya dönüştü. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açılması sonucu Ahmet Okutulmuş ve V.O. (24), vücutlarına aldıkları isabetle ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaptıkları

ilk müdahalede 31 yaşındaki Ahmet Okutulmuş‘un hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan V.O. ise ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı. V.O.‘nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

İki grubun da Altındağ‘da kahvehane işlettikleri belirlendi. Olayın ardından iki kardeşin yakınları, olay yerine gelerek polise tepki gösterdi. Olayların büyümesi ihtimaline karşı olay yerine birçok asayiş ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Cinayetle ilgili ismi açıklanmayan bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: İHA