Dsp Adayı Aksakal, Güzelhisar Rotaract Kulübü’Nü Ziyaret Etti

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1.sıra milletvekili adayı Önder Aksakal gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında Aydın Güzelhisar Rotaract Kulübü‘nü ziyaret etti.

Dsp Adayı Aksakal, Güzelhisar Rotaract Kulübü’Nü Ziyaret Etti
DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1.sıra milletvekili adayı Önder Aksakal gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında Aydın Güzelhisar Rotaract Kulübü‘nü ziyaret etti. Seçim sürecinde DSP‘nin çalışmalarını anlatan ve Türkiye‘nin içinde bulunduğu durumu değerlendiren Aksakal,"Demokratik Sol Parti olarak iki partiden, yani sadece AK Parti ve CHP‘den oluşturulmak istenen bir parlamento yapısına karşıyız.Anayasalar toplumsal uzlaşı metinleridir. Dolayısıyla toplumun tüm kesimlerinin etkin katılımı ve onayıyla hazırlanmalı ve gerçekleştirilmelidir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti‘nin kurucu iradesi olarak nitelediği CHP’nin yönetim yapısını eleştiren Aksakal; “Cumhuriyet değerlerinin, Atatürk ilkelerinin ve üniter yapımızın yeniden tartışılması tarafında bulunan kişilerden yönetim oluşturulması aslında en önemli tehlikelerin başında gelmektedir. Bunun için gerek iş çevrelerini, gerekse emek çevrelerini kısacası tüm halkımızı uyanık olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Güzelhisar Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Güliz Karagöz ve kulüp üyelerince sıcak bir ortamda karşılanan Önder Aksakal konuşmasını tamamlamasının ardından kulüp üyelerinin değişik konularda sordukları soruları da yanıtladı.Üç saate yakın süren toplantının sonunda Önder Aksakal‘a Kulüp Başkanı Güliz Karagöz tarafından ‘Onur Belgesi’ verildi.

Kaynak: İHA