Ak Parti Bursa Milletvekili Ve 24. Dönem Bursa Milletvekili Adayı Canan Candemir Çelik, Or

AK Parti Milletvekili ve 24. Dönem Bursa Milletvekili Adayı Canan Candemir Çelik, Orhaneli‘de seçim propagandası yaparken, "Laf değil iş üretmek amacındayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Ve 24. Dönem Bursa Milletvekili Adayı Canan Candemir Çelik, Or
İl ve ilçe teşkilatlarında görevli parti mensuplarından oluşan seçim ekibiyle birlikte çalışmalarını Orhaneli‘de sürdüren Canan Candemir Çelik, Göynükbelen Beldesi‘nde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen El Sanatları ve Arı Yetiştiriciliği Yıl Sonu Sergisi açılışına ve sertifika törenine katıldı. Çelik, açılış töreninde şunları söyledi:

"Halk Eğitim Merkezi‘nin açmış olduğu bu kurslarda sosyal politikanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bu kurslarda eğitim alan öğrencilerimizin somut başarısı ile karşılaşıyoruz. Artık Türkiye her yönüyle kendine güvenen nesiller yetiştiriyor. AK Parti ile hayatın nasıl kolaylaştığını görüyoruz. Göynükbelen‘e hizmet durmuyor. Önümüzdeki süreçte Göynükbelen bir düğün salonu ve halı sahaya kavuşacak. Hep beraber Türkiye‘yi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracağız. Laf değil iş üretmek amacındayız. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu nedenle buralardayız, bu nedenle desteğinizi istiyoruz."

Çelik, konuşmasının ardından başarılı olan öğrencilere sertifikalarını verdi. Daha sonra halk eğitim merkezinin yıl sonu sergisini açan Çelik, sergideki ürünleri çok beğendi.

"SAĞLIKTA STANDART YÜKSELDİ"

AK Parti Milletvekili ve Adayı Canan Candemir Çelik, Göynükbelen‘den sonra Orhaneli‘ye geçip Devlet Hastanesi‘ni ziyaret etti. Başhekim Zekiye Yavuz ile bir araya gelen Çelik, hastanenin eksikleri hakkında bilgi aldı ve "Dağ ilçelerine hizmet konusunda gayretimiz sürüyor. Ülkemizde sağlık standartları arttı. Türk milleti her şeyin en iyisine layık… Ülkemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullandık" diye konuştu. AK Parti Milletvekili Çelik, daha sonra Orhaneli‘ye yeni yapılan hastanenin en kısa zamanda bitirileceğini müjdesini verdi.

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu‘nu makamında ziyaret eden Canan Candemir Çelik, Tatlıoğlu‘nun Doğancı Barajı ile Bursa arasında sık sık trafik kazalarının yaşandığı viraj ile ilgili projesini inceledi. Tatlıoğlu‘nun, baraj kenarından yeni yol yapılması teklifinin uygulanabilir olduğunu belirten Çelik, dosyayı inceleyeceğini ve gerekeni yapacağını söyledi.

Canan Candemir Çelik, Orhaneli Termik Santrali‘nde İşletme Müdürü Ercan Atlılar ile de görüştü. Atlılar‘dan santral hakkında bilgi alan Çelik, "Enerji, çağımızda en önemli ve en gerekli unsur. Enerjiyi en verimli ve en temiz şekilde kullanmak ve üretmek gerekiyor. Bu konuda Enerji Bakanlığı önemli adımlar attı, önemli projeler hazırladı. Yenilenebilir enerji kaynaklarını üzerinde daha yoğun bir çalışma var. Kendi öz kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA