Mhp’Li Adaylar Silivri’De Engin Alan’I Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İstanbul milletvekili adayları, Balyoz sanığı emekli Korgeneral Engin Alan’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İstanbul milletvekili adayları, Balyoz sanığı emekli Korgeneral Engin Alan’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Adaylar, MHP’nin 1. Bölge 1. sıra adayı Engin Alan’ın, “Ben içeride 550 MHP milletvekili adayını temsil ediyorum. Dışarıda da o adaylar beni temsil ediyor. ‘İçeride 550, dışarıda 550 Engin Alan var.” dediğini söyledi.

Silivri Cezaevi’ne gelen MHP‘nin İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Faruk Ülker, Zeycan Güzelsoy, Adil Erkoç, Turgay Özcan ve Alper Kaan Boran, MHP’nin 1. sırayı adayı olan Balyoz sanığı emekli Korgeneral Engin Alan’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası cezaevi önünde basın mensuplarına açıklama yapan Turgay Özcan, Alan‘a moral vermek amacıyla cezaevine ziyarete geldiklerini söyledi. Ancak morali yerinde olan Alan‘ın kendilerine moral vermek istediğini belirten Özcan, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Özcan, ziyaret sırasında Alan‘ın, “Ben içeride 550 MHP milletvekili adayını temsil ediyorum. Dışarıda da 550 MHP milletvekili adayı beni temsil ediyor. ‘İçeride 550, dışarıda da 550 Engin Alan var’ “ dediğini kaydetti.

Zeycan Güzelsoy da, Engin Alan‘ın huzurlu gördüğünü dile getirerek, Alan‘ın cezaevine girmekle pes etmeyeceğini söylediğini anlattı. Güzelsoy, Engin Alan‘ın içeride işaret parmağını kaldırarak "Aynen böyle dimdikim. Kimse başımı eğdiremez." dediğini dile getirdi.

Diğer MHP‘li aday Faruk Ülker ise "Engin Alan paşa şunun altını çizdi; Türkiye‘nin bir bölünme süreci içerisine girdiğini ve dışarıdan yazılan senaryoların 21‘inci yüzyılda harfiyen uygulatıldığını söyledi. Allah muhafaza MHP‘siz meclise girildiği andan itibaren anayasa değişiklikleri ile Türk milleti, Türk devleti ve Türk bekasının tehlikeye gireceğini, vatanın ve milletin, vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulacağını, onun için MHP içindeki herkesin, milletvekilinden çaycısına kadar varıyla canıyla çalıştıklarını söyledi." ifadesini kullandı.

MHP‘li adaylar, açıklamanın ardından araçlarına binerek cezaevinden ayrıldı.