Okuma Alışkanlığı İçin Oyun Şart

Niğde Özel Sungurbey İlköğretim Okulu‘nda düzenlenen Okuma Bayramı etkinliklerinde minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.

Niğde Özel Sungurbey İlköğretim Okulu‘nda düzenlenen Okuma Bayramı etkinliklerinde minik öğrenciler hünerlerini sergiledi. Özel Sungurbey İlköğretim Okulu Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilen ‘Okuma Bayramı‘ 1. sınıf öğrencileri tarafından organize edildi. Düzenlenen etkinliğe öğretmenler ve Sungurbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin velileri katıldı.

    Program saygı duruşu, İstiklal Marşı‘nın okunması ve Okul Müdürü Eyüb Gedik‘in açılış konuşması ile başladı. Öğrencilerin gösterileri ve şiirleriyle devam eden etkinlikte müzik öğretmeni Dilay Levent eşliğinde öğrenciler şarkılarını seslendirdi. İngilizce öğretmeni Ümmühan Çatal‘ın organize ettiği İngilizce skeci ve şarkıları öğrencileri ve velileri heyecanlandırdı.

    Özel Sungurbey ilköğretim okulu 1/C sınıf Öğretmeni Müslüme Melizci, çocukların sosyalleşmesi ve onları hayata hazırlamakta oyunların büyük önemi olduğunu, onlara bu fırsatı vermek gerektiğini söyledi.