Hanımın Çiftliği 60. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Hanımın Çiftliği 60. Bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Hanımın Çiftliği 60. Bölüm özeti ve fragmanı...

Hanımın Çiftliği 60. bölüm fragmanı yayınlandı
Kanal D'nin begenilerek izlenen dizisi Hanımın Çiftliği 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Hanımın Çiftliği 60. yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Hanımın Çiftliği 60. bölüm fragmanını bu siteden izleyebilirsiniz.

Hanımın Çiftliği 59. Bölüm özeti

Güllü kurtarabilecek mi?
Yaranın kangrene çevirebileceğini, hastaneye gitmeleri gerektiğini söyler. Fakat Orhan, Güllü'nün bacağını kaybetme riskine rağmen hastaneye gitmeyi göze alamaz. Ekrem, Kemal’in Halide aleyhindeki ifadesinden vazgeçmesi durumunda Güllü’nün yerini söyleyeceğini vaat etmektedir.

Kemal, Ekrem'in alçakça teklifi karşısında çok öfkelenir. İki adam arasında yumrukların konuştuğu sert bir kavga yaşanır. Ancak sonunda Kemal, Güllü'yü bulmak için başka çaresi olmadığını kabul etmek zorunda kalacaktır. Bu esnada Halide hapishane avlusunda ölümle burun buruna gelir. İdamlık mahkum tarafından şişlenir. Yaralı bir halde hastaneye götürülür.

Çiftlikte ise Muzaffer Ali'nin aniden ateşlenmesi panik yaratır. Zehra ve Cemşir torunları için çok endişelenirler. Çiftliğe gelen Kemal'le beraber Muzaffer Ali'yi hastaneye götürürler. Hastanede bebeğin ciddi bir hastalığı olduğu ortaya çıkar. Muzaffer Ali'ye acilen kan verilmesi gerekmektedir ancak kimsenin kanı uygun değildir. Cemşir, torununu kurtaracak kanı bulmak için tüm teneke mahallesini seferber eder.

Güllü, Orhan'dan kurtulmak için bir teşebbüste daha bulunur. Kemal ifadesini geri almak üzereyken, jandarmaya ıssız bir evde eşgali Güllü'ye uyan bir kadının zorla alıkonduğuna dair bir ihbar gelir. Kemal bunun üzerine ifadesini geri almaktan son anda vazgeçer. Jandarmayla beraber Güllü'yü kurtarmak için yola çıkar. Halide'nin mahkeme günü gelip çatar.

Kemal'in ifadesini geri almasından tamamen umudunu kesen Halide suçunu itiraf etmek üzereyken beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Sonunda Orhan'ın Güllü'yü sakladığı eve ulaşan Kemal'in ise Güllü'yü kurtarması hiç de kolay olmayacaktır.