Hacılar Belediyesi 15 Bin Fidanı Toprakla Buluşturacak

Hacılar Belediyesi bu yıl içerisinde gerçekleştireceği çalışmalarla 15 bin fidanı toprakla buluşturacak.

Hacılar Belediyesi bu yıl içerisinde gerçekleştireceği çalışmalarla 15 bin fidanı toprakla buluşturacak.

Kayseri Hacılar Belediyesi, Orman Haftası ve Polis Haftası‘nı bir arada kutladı. Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, geçtiğimiz hafta kutlanan Orman haftası ve bu hafta kutlanan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 166. yıl dönümü dolayısıyla her iki etkinliği bir arada gerçekleştirdiklerini belirterek, bu yıl içerisinde yaklaşık 15 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını söyledi.

    

Keklik Tepesi’nde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İlçe Emniyet Müdürü Gafur Yakar, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Kahraman, emniyet müdür yardımcıları, daire müdürleri, polisler ve belediye personeli katıldı.

Yaklaşık bin fidanın toprağa verileceğini belirten Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, “Geçtiğimiz hafta Orman Haftası‘ydı, bu hafta da polis teşkilatımızın kuruluşunun yıl dönümü haftası olması dolayısıyla her iki etkinliği bir arada değerlendirmek istedik. İlçemizde bulunan Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis arkadaşlarımız ile birlikte Keklik Tepesi mevkiine yaklaşık bin adet fidan dikeceğiz. Geçtiğimiz hafta 3 bin adet halka fidan dağıtımı yaptık. Yine önümüzdeki günlerde 5 bin fidan daha dağıtacağız. Bu yıl yaklaşık 15 bin adet fidanı ilçemizde toprakla buluşturacağız.” diye konuştu.