Bsk Metropark Hastanesi Kadrosunu 5 Yeni Hekimle Güçlendirdi

Bölgenin en büyük özel hastanesi BSK Metropark, 5 yeni hekimle kadrosunu güçlendirdi.

Bsk Metropark Hastanesi Kadrosunu 5 Yeni Hekimle Güçlendirdi
Adana BSK Metropark Hastanesi, Gastroentroloji dalında Uzm Dr. Gürsel Özgür, Plastik Cerrahi dalında Op. Dr. Burak Yiğenoğlu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon dalında Uzm Dr. Ayşe Gürcan, Medikal Onkoloji dalında Uzm Dr. Hakan Sakallı ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm Dr Oğuz Karabulut’u kadrosuna katarak hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

2009 yılından bu yana bölgeye ve Adanalılara sağlık hizmeti veren BSK Metropark Hastanesi, teknolojiye ve sağlık kadrosuna verdiği önemle, güçlenerek yoluna devam ediyor. Kardiyolojiden dermatolojiye, diş hastalıklarından plastik cerrahiye, çocuk cerrahisinden ortopediye 26 bölümde, 40’ın üzerinde profesyonel hekim kadrosuyla hizmet verdiklerini bildiren hastane yetkilileri,“ Hasta ve yakınlarının beklentilerine cevap verebilmeyi ve kalite çıtasını sürekli olarak yükseltmeyi hedeflediklerini bu amaçla dalında uzman 5 hekimi daha kadroların kattıklarını; bu büyümenin önümüzdeki günlerde yeni branş ve hekimlerle devam edeceğini “ belirttiler.

Adana’nın yanı sıra çevre illerden ve komşu ülkelerden de çok sayıda hasta kabul eden BSK Metropark Hastanesi, 16 bin metrekare alanda 28 yoğun bakım yatağı, 122 yatak kapasitesi, 5 ameliyathane ve 2 doğumhaneyle bölgenin en büyük özel hastanesi, bölgede Uluslar arası Akreditasyon Belgesine sahip ilk genel amaçlı hastane, bölgede Engelsiz Mekan Plaketi alan ilk genel amaçlı özel hastane olma özelliklerini taşıyor.

Kaynak: İHA