Ak Parti Milletvekili Adaylarından Esnaf Ziyareti

AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ile Orhan Gökdemir, Göle’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren Ak Partili birinci sıra adayı Prof. Dr. Orhan Atalay ile ikinci sıra adayı Orhan Gökdemir , AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Göle İlçe Başkanı Cengiz Çapan, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Göle’ye çıkarma yaptı.

Konvoy eşliğinde vatandaşları selamlayan milletvekili adayları, ilçede açılan seçim bürolarını ziyaret etti. Burada bir süre partililerle sohbet eden adaylar daha sonra ilçe merkezinde esnafları dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi. Ardahan’ın geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılık konusunda 8.5 yıllık AK Parti iktadır döneminde ciddi adımlar atıldığını belirten Milletvekili adayı Orhan Atalay, hazırladıkları projelerle yaşan göçü tersine çevirerek, kenti eskisi gibi üreten ve kazanan günlerini kavuşturacaklarını söyledi.

AK Parti iktidarında geleceğin Türkiyesi’nin tesisi için çalıştıklarını kaydeden Orhan Gökdemir ise hiçbir kapıyı atlamaksızın tüm ilçe halkıyla buluşacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA