Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 30.hafta açılış karşılaşmasında Eskişehirspor sahasında lider Trabzonspor'u konuk ediyor. Eskişehirspor ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor
Spor Toto Süper Ligi’nin 30.haftası bugün oynanacak Eskişehirspor Trabzonspor maçı ile başlayacak. Eskişehirspor ile Trabzonspor Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak olan Eskişehirspor-Trabzonspor maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Erdinç Sezertam yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Sabancı.

Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak olan Eskişehirspor Trabzonspor maçını beyazgazete.com canlı anlatım servisinden takip edebilirsiniz.Eskişehirspor Trabzonspor maçı Lig Tv'den canlı yayınlanacak. Eskişehir Trabzon maçı Justin Tv izle, Eskişehirspor Trabzonspor maçı TRT 1 radyodan canlı izle.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ


Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılabilmenin hesaplarını yapan Eskişehirspor kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını kazanarak bu yolda önemli bir virajı kayıpsız geçmek istiyor.

Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor MAÇI LİG TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor MAÇI CANLI ANLATIM İLE TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor MAÇI RADYODAN CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçında, takımının elinden gelen en iyi oyunu sergileyeceğini belirtti. Uygun, Eskişehirspor'un son 20 haftadır ligin üst sıralarına oynayan bir takım görünümünde olduğunu söyleyerek, takımlarından övgüyle bahsedildiği bir dönemde diğer takımların düşüş yaşadığını kaydetti.

Eskişehirspor'un son haftalarda çıkış yakalayan ve şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaştığını anlatan Uygun, şöyle konuştu: İki hafta önce Fenerbahçe ile oynadık. Bu hafta da Trabzonspor ile oynayacağız. Bir futbol takımının inişli çıkışlı bir grafik sergilemesi çok normal. Futbolcularım, taraftarın coşkusu ve arzusunu sahaya yansıtmaya çalışıyor. Avrupa kupaları hedefini kovalayabildiğimiz yere kadar kovalayacağız. Son 5 maçta, istediğimiz arzuyu ve coşkuyu sahaya yansıtacağız. Son maçlarda 17-18 kişilik kadroyla takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Defansımızın en önemli oyuncularından Diego, sakatlığı nedeniyle 3-4 haftadır oynayamıyor.

Bülent Uygun, Trabzonspor'un Anadolu futboluna ağabeylik yaptığını belirterek, ''Trabzonspor Anadolu'dan çıkan ilk şampiyonlardan. Trabzonspor'un başında Şenol Güneş gibi saygı duyduğum bir üstadımız var. Zor bir maç olacak. Trabzonspor karşısında elimizden gelen en iyi oyunu sergileyeceğiz. Pele, Tello ve Diego'nun sakatlıkları devam ediyor. Bu oyuncuların Trabzonspor karşısında oynaması zor gibi görünüyor'' diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen lider Trabzonspor 30.haftanın açılış maçında Eskişehirspor'u mağlup ederek Fenerbahçe maçını rahat izlemek istiyor. Trabzonspor bu deplasmandan kayıpsız dönerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşma hedefinde.

Trabzonspor, deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçtan galip ayrılırsa bu sezon 7 maç art arda kazanarak bir ilke imza atacak.

Ligin son 6 haftasını sırasıyla Beşiktaş'ı 2-1, Kasımpaşa'yı 1-0, Gençlerbirliği'ni 2-1, Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor'u da 1-0'lık sonuçlarla yenen bordo-mavililer, Eskişehirspor'u yenmesi halinde art arda 7. kez sahadan galibiyetle ayrılarak bu sezon bir ilk yaşayacak.

Trabzonspor’un ilk yarıdaki galibiyet serisini, deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor bozmuştu. Sahasındaki 13. hafta maçında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, galibiyet serisini sonlandırmıştı.

TAKIMLARIN KADROLARI


ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Koray
Veysel
Nadarevic
Volkan
Doğa
Alper
Erkan
Burhan
Sezer
Batuhan

TRABZONSPOR
Tolga
Giray
Egemen
Glowacki
Cale
Selçuk İnan
Colman
Alanzinho
Burak
Jaja
Umut

STAT: Eskişehir Atatürk
SAAT: 20:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV & beyazgazete.com canlı anlatım servisi

MAÇTAN NOTLAR


* Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hedefleyen Eskişehirspor, son üç maçında 7 puan kaybederek hedefinden uzaklaştı.

* Bu sezon toplamda 21 galibiyet elde eden Trabzonspor, bu maçların 11'ini tek farkla kazandı. Ayrıca Şenol Güneş ve öğrencileri, ligin ikinci yarısında elde ettikleri 8 galibiyeti de tek farklı üstünlükle elde ettiler.

* Trabzonspor'da sakatlıkları süren Serkan Balcı, Piotr Brozek, Engin Baytar ve Tayfun Cora'nın Eskişehir'e götürülmediler.

Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor