Serpil Şahbudak’Tan Siviltoplum Örgütlerine Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Şahbudak, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Parti teşkilatlarının ardından, sivil toplum örgütlerine ziyaret eden AK parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Serpil Şahbudak, 12 Haziran’a kadar çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Programı kapsamında Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç’i ziyaret eden Şahbudak, görevi yeni devralan Pirinç’e ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sundu. Meclis Başkanvekili Süleyman Bilgen, Yönetim Kurulu 2. Başkanı Ramazan Canatan’ın da hazır bulunduğu ziyarette bölgenin ihtiyaçlarından söz edildi. Ziyaretinden dolayı AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Serpil Şahbudak’a teşekkür eden NTO Başkanı Pirinç de başarı dileklerini sundu. Serpil Şahbudak’ın merhum abisi milletvekili Mehmet Özalp’in memlekete çok faydalı hizmetlerinin dokunduğunu ifade eden Pirinç, “ Bu hizmetlerin hala yaşatılması bizleri onurlandırmaktadır. Aydınımızdan böyle tecrübeli milletvekili aday adaylarının çıkması bizlere gurur vermektedir” dedi.

Ticaret Odası Başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Şahbudak, “Allah nasip eder de milletvekili olup TBMM’ye gidersem ağabeyim rahmetli Mehmet Özalp’in yarım kalan projelerini tamamlamak için var gücümle sivil toplum kuruluşlarıyla beraber hareket edeceğimi bildirmek isterim” diye konuştu.

Daha sonra Nazilli Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Berberler Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Güntay’ı ziyaret eden Şahbudak, burada da ilgiyle karşılandı. Serpil Şahbudak’ı başarı dileklerini sunan Güntay, “Bence Aydın için Serpil Şahbudak bir şans. Tecrübeli bir yönetici, Nahit Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni nerden nereye getirdiğini herkes biliyor. Meclis’te Aydın için faydalı işler yapacağınıza inancım tam” diyerek Şahbudak’a başarı diledi.

Aday adayı Serpil Şahbudak ardından AK Parti Kuyucak İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. Başkan Celil Avcı ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Şaziye Sayar’ı ziyaret eden Serpil Şahbudak Kuyucak ziyaretlerini, aynı zamanda Kuyucak Ziraat Odası üyesi olan eşi emekli öğretmen Ömer Şahbudak ile birlikte gerçekleştirdi. Eşine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Ömer Şahbudak, “Eşim yurt içinde ve yurt dışında pek çok ortamda Aydınlı hanımları temsil etti, şimdi de Meclis’te Aydınlı hanımları temsil edeceğine inanıyorum” diyerek eşinin en büyük destekçisi olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA