Galip Demirel: Bu Sözlere Gülüyorum, O Kadar Kuruluş Nasıl Faaliyet Durduracak

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Türk Kızılayı Derneği Başkanı Tekin Küçükali’yi ziyaret etti.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Türk Kızılayı Derneği Başkanı Tekin Küçükali’yi ziyaret etti. Burada konuşan Galip Demirel, Devlet Bahçeli’nin Fethullah Gülen ile ilgili olarak söylediği sözlerle ilgili olarak, “bu sözlere gülüyorum, okul, hastane o kadar kuruluş nasıl faaliyetlerini durduracak” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Türk Kızılayı Derneği Başkanı Tekin Küçükali’yi dernek genel merkezinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Tekin Küçükali, ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Burada konuşan, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, gazetecilerin, Devlet Bahçeli’nin Fethullah Gülen ile ilgili olarak söylediği sözlerle ilgili, bu sözlere güldüğünü ifade etti. “O kadar okul, hastane, dersane nasıl faaliyet durduracak” sözleriyle tepki gösterdi.

Galip Demirel, Tekin Küçükali’ye, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği ile ilgili bilgiler verdi. Her yıl yaptıkları Turgut Özal ödül törenini bu yıl Mayıs ayının ilk haftasında yapacaklarını belirten Demirel, bu yılki ödülleri 5 dalda vereceklerini söyledi.

Galip Demirel; Ekonomi Ödülü‘nü, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e, Bilim ve Eğitim Ödülü‘nü YÖK başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’a, İletişim ve Bilişim Ödülü‘nü Binali Yıldırım’a, İnsani Yardım Ödülü‘nü Tekin Küçükali’ye ve 5. ödülü ise TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e vereceklerini kaydetti.