Çalışkan: Dp İle Başarılı Bir İttifak Yapacağımıza İnanıyorum

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı 27 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesinde istişare toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı 27 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesinde istişare toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, seçime hazır olduklarını belirterek yaklaşan seçim öncesi, ittifak görüşmelerinin sonucu beklendiğini söyledi.

İlçe başkanlarının tamamının katıldığı istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Çalışkan tarihin en önemli seçimlerinden birine hazırlandıklarını belirterek “Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatı ardından gireceğimiz ilk seçim. Hocamızın izinden yürüyüp “Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye” sloganımızla, eksenimizden ayrılmadan yolumuza devam edeceğiz. Aday adaylarımızı pazar günü bir daha değerlendirip genel merkeze bildireceğiz” dedi.

DP ile ittifak görüşmelerinin son aşamada olduğunu da aktaran Çalışkan “DP ile başarılı bir ittifak yapacağımıza inanıyorum.1996‘da RP-DYP koalisyonunun hükümetini halkımız unutmadı. Kimsenin hayal bile edemeyeceği hizmetler yapıldı. Bir çırpıda, işçiye, memura, emekliye yüzde 50 verildi. Biz o parayı bir kuruş vergi koymadan, dışarıdan bir kuruş borç almadan bulduk. Ne yazık ki, o hizmetlerin önü kesildi. İnşallah o hizmetler yine bizleri bekliyor. Çünkü halkımız en güzel hizmetlere layık. Bu da Saadet iktidarıyla olacaktır.” şeklinde konuştu.