İnsani Değerler Derneği Vali Sodan‘ı Ziyaret Etti

İnsani Değerler Derneği Genel Merkez kurucu üyesi İsmail Akgün ve Adıyaman Şube Başkanı Mustafa Sarıkaya Valisi Ramazan Sodan‘ı makamında ziyaret etti.

Genel merkez kurucu üyesi ve AK Parti Adıyaman milletvekili aday adayı İsmail Akgün, İnsani Değerler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Mustafa Sarıkaya ziyaretlerinde dernek hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Adıyaman milletvekili aday adayı İsmail Akgün, İnsani Değerler Derneği Genel Merkezinin Ankara‘da bulunduğunu belirterek, "İnsani Değerler Derneği, toplumda unutulmaya yüz tutmuş sevgi, saygı, hoşgörü, adalet, vefa, yardımlaşma, insan hakları gibi kavramların yeniden tarifinin yapılarak kamuoyu gündemine yeniden girmesini sağlayacak etkinlikler yapmaktadır. Bizler de hem Adıyaman‘da hem de ülke genelinde bu faaliyetlerin artması için çalışmalar yapmaktayız. Ülke çapında şubeleşme çalışmalarımız

hızla devam etmektedir. Birçok üst düzey siyasetçi, mülki amir, bürokrat, işadamı ve her kademeden kamu görevlileri derneğimizin üyeleri arasındadır" dedi.

İnsani Değerler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Mustafa Sarıkaya ise derneğin resmi kuruluşu tamamlandığını belirterek, artık toplumsal uzlaşma adına sosyal etkinliklere ağırlık verileceğini söyledi.

Sarıkaya, "23 Mart Çarşamba günü saat 14.00‘te dernek açılışımız yaptıktan sonra, aynı gün saat 19:30 da Halk Eğitim Merkezi Salonunda ‘İnsan ve İnsani Değerler‘ konferansı düzenleyeceğiz. Konferansımıza Genel Başkanımız Mehmet Bozdemir, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Hayrani Altıntaş, Genel Sekreterimiz Mustafa Tosun ve İlahiyatçı Yazar Muhammet Bozdağ katılacaklardır. Sayın Valimizi de hem açılışımızda hem de konferansımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise İnsani Değerler Derneğini ve Genel Başkanını yakinen tanıdığını belirterek, bu derneğin Adıyaman‘da şube açmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Vali Sodan, "İsmail Akgün ile İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü döneminde bir süre birlikte çalışmıştık. Çalışma azmini ve başarılarını biliyor ve takdirle karşılıyoruz. İsmail Bey‘in sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak yer almasını ve memleketi için çaba göstermesini memnuniyetle karşılıyor ve kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA