İbrahim Tatlıses ‘Tüm Zamanların En Başarılı Ses Sanatçısı‘ Ödülünü Alamayacak

GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 8‘incisi düzenlenecek olan ‘GAP Oscarları‘ ödül töreninde ‘Tüm Zamanların En Başarılı Ses Sanatçısı‘ ödülüne layık görülen İbrahim Tatlıses, saldırıda yaralanması nedeniyle bu ödülü alamayacak.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, yönetim kurulu üyelerinin ocak ayından itibaren ödüle layık görülen isimler üzerinde çalışmaya başladığını ve İbrahim Tatlıses‘in de ödüle layık görüldüğünü açıkladı.

Zeynal Abidin Kıymaz, saldırıdan önce sanatçının menajerleriyle görüşüldüğünü ve ‘Tüm Zamanların En başarılı Ses Sanatçısı‘ ödülünün İbrahim Tatlıses‘e verilecek olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiklerini söyledi.

Kıymaz, bir defaya mahsus olarak verilecek olan bu ödülün İbrahim Tatlıses tarafından alınamayacak olmasından üzüntü duyduklarını ve saldırıyı yapan ve yaptıranların yargı önünde hesap vermeleri gerektiğini dile getirdi.

Kıymaz, "Bu yıl 8‘incisini düzenleyeceğimiz GAP Oscarları ödül törenini 26 mart tarihinde gerçekleştireceğiz. İbrahim Tatlıses‘e ‘Tüm Zamanların En başarılı Ses Sanatçısı‘ ödülünü vermeyi planlamıştık. Arkadaşlarımız bunun üzerinde mutabakat sağlamıştı. İbrahim Tatlıses‘in menajerlerine ulaşmaya çalıştık. Bu ödül töreniyle ilgili bilgileri menajerlere aktardık ve bunun bir defaya mahsus olduğun söyledik. Menajerler ise bundan son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Menajerler İbrahim Tatlıses ile

görüşüp 26 mart cumartesi günü programın uygun olması halinde Adıyaman‘a gelerek ödülün alınabileceğini söylediler" dedi.

Görüşmelerin ardından saldırının gerçekleştiğini vurgulayan Kıymaz, "Öyle sanıyorum ki İbrahim Tatlıses‘in bir yakını Adıyaman‘a gelecek ve bu ödülü İbrahim Tatlıses‘e götürecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA