Şükrü Okudan Ak Parti‘den Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Bülbülzade Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep İHH Başkanı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Şükrü Okudan milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı‘na müracaatını yaptı.

Şükrü Okudan, Gaziantep‘in başta eğitim olmak üzere önemli sorunlarının çözümlerine katkı sunmak ve Gaziantep‘i şu an bulunduğu konumdan daha iyi konumlara ilerlemesine vesile olmak için aday olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ülkemizin gelecek süreçte en önemli açılımı sivil toplum kuruluşlarının, toplumun ve sosyal sermayenin yönetim sürecine katkı vermesi olacaktır. Toplumun her kesimiyle iletişim içerisinde olan, geniş halk kitlelerinin vicdanına ve yüreğine dokunan sivil toplum kuruluşları, toplumsal huzurun sağlanması ve kalıcı hale gelmesi için olmazsa olmazlarımızdandır. Gelinen bu noktada ülkemizin içinde yaşadığı şartlar gereği sosyal bakış sahibi vicdanlı, yürekli, doğrularıyla beraber yanlışlara karşı dik

durabilecek insanlara ihtiyaç vardır. Bu vesile ile bende ülkemizde yaşanan bu güzel gelişmelere katkı sunmak, bu güzelliği daha da ileri götürebilmek için adaylığımı açıklıyorum. Allah‘tan hayırlısı olsun."

Kaynak: İHA