Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle)

Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle). Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle) izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle) izleyin. Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle) izlemek için tıklayınız. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle)...

Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle)
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği maçın sonucu ligin gidişatını değiştirebilir.
Süper Lig'in kalbi bugün İnönü Stadı'ndaki dev maçta atacak. Bir tarafta Dinamo Kiev hezimetini unutturmak isteyen Oueresma, Guti, Simao ve Almedia'lı Beşiktaş, diğer tarafta ise şampiyonluk yarışını sürdürmeyi hedefleyen Alex, Niang, Dia ve Santos'lu Fenerbahçe olacak.


Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle)MAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle)MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle - Lig tv (Justin tv izle)SON 20 YILIN TÜM MAÇLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde ikinci yarıda çıktığı maçlarda puan dahi kaybetmeyen Fenerbahçe, son dört haftada sadece dört puan alabilen Beşiktaş'a konuk olacak.

Kartal'ın kanadı kırık

Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanından MKE Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olarak dönen Beşiktaş, hafta içinde Dinamo Kiev ile oynadığı Avrupa Ligi maçında da taraftarının gönlünü alamadı. Ukrayna temsilcisine 4-1 mağlup olan siyah- beyazlı ekipte saha dışında da işler iyi gitmiyor. Ankara deplasmanında yaşanan olaylar takım kaptanı İbrahim Üzülmez'in gönderilmesiyle sonuçlandı. Dinamo Kiev maçında ise taraftarlar faturayı Alman teknik adam Bernd Schuster'e kesti. Schuster'in maçtan sonraki tavrı da gerilimi tırmandırmaktan başka bir şeye yaramadı.

Bu ahval ve şeraitte Fenerbahçe karşısında Beşiktaş'ın ne yapacağını kestirmek güç. Takımda sakatlık dolayısıyla Nihat Kahveci ve Ersan Adem Gülüm'ün eksiklikleri hissedilecek. Bu oyuncular dışında bir eksik bulunmuyor. Bu nedenle Alman teknik adam Schuster'in sahaya süreceği 11'in maçın gidişatını etkileyeceğini söyleyebiliriz. Orta sahanın ortasında Fernandes-Guti-Aurelio üçlüsünün sahaya çıkması durumunda Beşiktaş'ın zor anlar yaşayacağı aşikâr. Schuster'in haftalardır yedek kulübesinde oturttuğu Fabian Ernst'i bu maç için sakladığı ihtimali oldukça kuvvetli. Fernandes'in yerine Ernst'in olduğu bir orta sahanın takım savunmasına denge katacağını söyleyebiliriz. Hücum hattında ise kimin görev yapacağı merakla bekleniyor. Zira yabancı sınırlaması nedeniyle ilk 11'de Nobre'nin görev yapması hiç de şaşırtıcı olmaz. Bu ihtimal İbrahim Toraman'ı sağ bekte hiç düşünmeyen Schuster'in bu maçta Erhan veya Ekrem'i oynatarak risk almayacağını düşündüğümüzde kuvvetleniyor. Hilbert'in sağ bekte görev yapması yabancı sınırlaması nedeniyle Nobre'nin ilk 11'de sahaya çıkması anlamına gelecektir.

Ligin ikinci yarısında bir türlü arzu ettiği sonuçları alamayan Beşiktaş, iç saha performansı da oldukça iç karartıcı. Çıktığı 11 maçın altısında puan kaybeden siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin deplasmanlarda yaşadığı zaafiyeti değerlendiremeyebilirler. Kaldı ki takımın gol yollarında da büyük bir sorunla karşı karşıya olduğunu görüyoruz. Son üç lig maçında sadece iki gol atabilen Beşiktaş, perşembe günü Dinamo Kiev karşısında da savunmayı aşmakta bir hayli sıkıntı yaşadı. Quaresma, Guti ve Simao gibi yıldızların varlığı bu maç için pek de anlam ifade etmiyor. Zira karşılarında ligin en az gol yiyen dördüncü takımı olacak. Ligdeki iddiasını büyük ölçüde yitiren Beşiktaş'ın şampiyonluk için kenetlenmiş Fenerbahçe'ye bir çelme takması bu şartlar altında mümkün görünmüyor.

Muhtemel 11: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail, Aurelio, Ernst, Quaresma, Guti, Simao, Nobre.

Rüzgarı arkaya almak

Ligin ikinci yarısı öncesinde taraftarları ve spor yorumcuları tarafından ağır bir biçimde eleştirilen Fenerbahçe, üst üste aldığı dört galibiyetle bir anda şampiyonluk yarışında avantajlı konuma geldi. İkinci yarıda çıktığı dört lig maçında sekiz gol atıp sadece bir gol yiyen sarı-lacivertli ekip, bu seriyle geçtiğimiz sezonun son sekiz haftasında yakaladığı seriyi akıllara getirdi. Bu sezon çıktığı derbilerden sadece birini kazanabilen (19. haftadaki Trabzonspor maçı) Fenerbahçe, İnönü Stadyumu'nda çıkacağı maçı kaderinin belirleneceği maç olarak görüyor olmalı. Zira Bursaspor'un puan kaybettiği haftada ikinciliği ele geçirme, hatta maç fazlasıyla lider olma ihtimalleri var.

Böylesine kritik virajları geçtiğimiz yıllarda sakin bir biçimde alan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın tutumları takımın geleceğini şekillendirecek. Mental anlamda bu zorlu deplasmana takımın iyi hazırlanması durumunda galip gelmemesi için hiçbir sebep yok. Haftalardır performansıyla beğeni toplayan Mehmet Topuz'un yanına orta sahaya Emre Belözoğlu'nun da gelme ihtimali var. Hafif sakatlıkları bulunan Issiar Dia ve Gökhan Gönül'ün ise durumlarının iyi olduğu biliniyor. Yani Kocaman, sahaya büyük bir ihtimalle ideal kadrosuyla çıkacak. Emre'nin yetişememesi durumunda Topuz'un ortaya geçmesi ve sağ kanadın Özer'e emanet edilmesi ihtimali mevcut. Bu ihtimalin gerçeğe dönüşmesi takım savunmasını zorlayabilir. Zira Özer'in oyun yapısı itibariyle Gökhan Gönül'e yardım etmeyeceğini biliyoruz. Ancak Topuz'un ve Lugano-Yobo ikilisinin çabaları bu detayı görünmez hale getirebilir. Hücum hattında ise sarı-lacivertlilerin çok avantajlı oldukları noktalar var. Birincisi Beşiktaş, kanat akınlarını savunmakta büyük sorunlar yaşıyor. Solda Dia-Andre Santos, sağda ise Gökhan-Topuz/Özer ikilisi oldukça iyi hücum organizasyonları yapabilecek güçteler. Savunmanın ortasında oynayan Sivok-Toraman ikilisinin de güven vermediğini görüyoruz. Alex'in ara paslarıyla ve ceza sahası dışından çekeceği şutlarla Beşiktaş kalesinde tehlikeler yaratacağını tahmin etmek güç değil.

Dört haftadır puan kaybetmeyen Fenerbahçe, tüm benliğiyle bu maça odaklanmış durumda. Kocaman'ın öğrencileri hafta içinde zorlu bir maçtan hezimetle çıkan rakiplerini, tüm güçlerini göstererek alt etmek isteyecelerdir. Fenerbahçe'nin uzun bir aradan sonra ele geçirdiği liderlik fırsatı, taraftarların verdiği güvenle Dolmabahçe'de gerçeğe dönüşebilir.

Muhtemel 11: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Andre Santos, Emre, Selçuk, Mehmet Topuz, Alex, Dia, Niang