Sivasspor Trabzonspor golleri (Maçın geniş özeti ve maçtan NOTLAR)

Sivasspor Trabzonspor maç özeti, maçın golleri, maçın detayları ve maçın geniş özeti. Sivasspor Trabzon maç Özeti golleri izle.Sivasspor Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle. Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'u 3-2 yendi. Sivasspor Trabzon maçı geniş özeti. Sivas Trabzon mücadelesinden Trabzonspor galip ayrıldı.

Sivasspor Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle. Trabzonspor deplasmanda Sivasspor‘u 3-2 yendi. Sivasspor Trabzon maçı geniş özeti. Sivas Trabzon mücadelesinden Trabzonspor galip ayrıldı.Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda fırtına gibi esen ancak ikinci yarıya istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, 21. haftada deplasmanda Sivasspor'u nefes kesen bir maç sonrasında 3-2'lik skorla mağlup etti.

Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Jaja ve Burak (2) atarken, ev sahibi takımın golleri Grosicki ve Kamanan'dan geldi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 47'ye yükseltirken, Sivasspor 16 puanda kaldı.Trabzonspor, 5 gollü futbol akşamında kazanmayı hatırladı, taraftarına Sevgililer Günü hediyesini erken verdi. İkinci yarıda yaşadığı kayıplarla avantajını yitiren lider, soğuk havada Burak Yılmaz'la güldü: 3-2. Takım arkadaşıyla tartışan Engin'in oyundan çıkma isteği ise maça damgasını vurdu.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, şampiyonluğu kovalayan Trabzonspor'u konuk etti. Ligde son 4 maçta galibiyete hasret kalan Sivasspor ile 3 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sonucu ligin zirvesi ve alt sıraları açısından büyük önem taşıyan maça, futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. VİP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası ve misafir takım tribünü biletleri ise 5 liradan satılan maçta, 4 Eylül Stadı'nın tribünleri küçük boşluklar dışında doldu. Sivassporlu taraftarlar, bu zorlu maçta 4 Eylül Stadı'nın tribünlerini doldurarak takımını coşkulu bir şekilde destekledi. Taraftarlar, maçın başlama düdüğü çalmadan önce futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı. Havuz tarafı kale arkası tribününde yerini alan 500 civarındaki Trabzonspor taraftarı da şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan bu maçta takımını yalnız bırakmadı. Sivas deplasmanında takımına coşkulu bir şekilde destek veren bordo-mavili taraftarlar, futbolcuları alkışlayarak moral verdi.

Sivasspor Trabzonspor golleri (Maçın geniş özeti ve maçtan NOTLAR) SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI - CANLI ANLATIMI

Sivasspor Trabzonspor golleri (Maçın geniş özeti ve maçtan NOTLAR) 
SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI - FOTO GALERİ

Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, her iki kulübün yöneticileri ve diğer protokol üyeleri, maçı birlikte izledi.

Maçta çok sayıda polis ve özel güvenlik görevlisi görev yaptı. Ulusal ve yerel basın kuruluşlarından çok sayıda medya çalışanı da karşılaşmayı takip etti. Karşılaşma, soğuk bir havada yapıldı. Maç başladığı sırada, stadın skorboardına hava sıcaklığı sıfırın altında 5 derece olarak yansıdı. Sivas'ta dün çok hafif kar yağışı etkili olmasına karşın zemini alttan ısıtmalı olan 4 Eylül Stadı, futbol oynamaya elverişli bir görüntü sergiledi.

-TRABZONSPOR'DA 4 EKSİK-

Trabzonspor, sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ile cezalı futbolcular Hrvoje Cale, Giray Kaçar ve Tayfun Cora'dan yoksun bir kadroyla Sivasspor karşısına çıktı.

Ligde geçen hafta oynanan Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçında omuzundan sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak, iyileşerek bu zorlu maçta bordo-mavili ekibin kalesini korudu. Trabzonspor'da kaleci Tolga Zengin ile Ceyhun Gülselam, Barış Ataş, Alanzinho, Sezer Badur, Pawel Brozek ve İbrahima Yattara yedek soyundu. Sivasspor ise sakatlıkları devam eden Abdurrahman Dereli ve Denniss İvanovs'tan yoksun bir kadroyla Trabzonspor karşısında mücadele etti. Kırmızı-beyazlı ekipte, kaleci Lubos Kamenar ile Sedat Bayrak, Mehmet Nas, Cihan Yılmaz, Ricardo Pedriel Suarez, Sandro Da Silva Mendonça ve Yannick Kamanan sahaya yedek çıktı.

-VE MAÇ-

-SİVASSPOR: 2 - TRABZONSPOR: 3

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Ekrem Kan, Serkan Akarca

Sivasspor: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Rada, Kadir, Grosicki, Erman, Eneramo, Mehmet Yıldız

Trabzonspor: Onur, Serkan, Glowacki, Mustafa, Czeslaw Brozek, Selçuk, Colman, Engin, Jaja, Burak, Umut

Goller: Dk. 2 Jaja, Dk. 71 ve 86 Burak Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 63 Kamil Grosicki, Dk. 85 Yannick Kamanan

:: MAÇIN ÖZETİ ::
Maçın ilk yarısını Jaja'nın attığı golle 1-0 önde tamamlayan Trabzonspor, son anlarında zorlandığı maçta Burak Yılmaz ile 2 gol daha buldu. Bordo-mavili ekip, sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 47'ye çıkardı.

Maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan ev sahibi Sivasspor ise 2 kez beraberliği yakaladığı maçta, 85. dakikada Burak Yılmaz'ın golüne engel olamayarak sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Sivasspor, 16 puanda kaldı.

:: MAÇTAN DAKİKALAR ::
2. dakikada Engin'in ara pasında savunmanın arkasına sarkan Jaja, çapraz pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

3. dakikada Grosicki'nin ceza alanı sol çaprazından yerden vuruşunda kaleci Onur topu kontrol etti.

9. dakikada Sivasspor'un organize gelişen atağında, Mehmet Yıldız topu Uğur Kavuk'a aktardı. Uğur'un ceza alanı sağ çaprazından sert vuruşunda, kaleci Onur şık bir hareketle topu kornere çeldi.

15. dakikada Selçuk'un kullandığı serbest atışta, Mehmet Yıldız'ın kafasından seken topu takip eden Glowacki'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

29. dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında topla buluşan Engin, vücut çalımıyla önünü boşalttıktan sonra ceza alanı çizgisi yakınlarından sert bir vuruş yaptı. Engin'in vuruşunda, kaleci Korcan topu son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

34. dakikada gelişen Trabzonspor atağında, rakibini çalımlayan Engin topu ceza alanı yayı yakınlarındaki Burak'a çıkardı. Burak'ın vuruşunda yerden seken topu kaleci Korcan kontrol etti.

41. dakikada Trabzonspor Jaja ile net bir fırsatı değerlendiremedi. Trabzonsporlu Engin Baytar, orta alanında kaptığı topla hızla rakip kaleye hareketlendi. Bu pozisyonda Trabzonsporlu futbolcular, Sivasspor savunmasını bir anda 3'e 2 pozisyonda yakaladı. Engin'in pasında bir anda kaleci Korcan ile karşıya kalan Jaja'nın yerden vuruşunda, top direğin yanından az farkla auta çıktı.

43. dakikada Selçuk'un falsolu bir şekilde kullandığı serbest atışta, Sivasspor savunmasının hatasıyla boşta kalan topa Trabzonspor'un golcü oyuncuları Jaja ve Umut hareketlendi. Sırtı kaleye dönük halde olan Jaja'nın topuğuyla yaptığı vuruşta, kaleci Korcan topu kontrol ederek net bir gol pozisyonunu önledi.

Maçın ilk yarısı, 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

51. dakikada Uğur'un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa iyi yükselen Grosicki'nin kafa vuruşunda, kaleci Onur çizgi üzerinde uzanarak son anda topu kontrol etti.

55. dakikada Selçuk İnan'ın sağ kanattan kullandığı serbest atışta, ceza alanındaki Mustafa'nın yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunda top direğin yanından az farkla auta çıktı.

61. dakikada gelişen Trabzonspor atağında, Burak Yılmaz'ın ceza alanı sağ çaprazından yerden sert vuruşunda top direğin yanından az farkla auta gitti.

63. dakikada Sivasspor'un beraberlik golü geldi. Sol kanatta topla buluşan Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki, topla rakip kaleye hareketlendi. Grosicki'nin sert vuruşunda Colman'a çarptıktan sonra yön değiştirerek kaleci Onur'u şaşırtan top, filelerle buluştu: 1-1

71. dakikada Trabzonspor Burak Yılmaz'ın attığı golle tekrar öne geçti. Gelişen Trabzonspor atağında Serkan'ın savunmanın arkasına gönderdiği topu kontrol eden Burak, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi:1-2

78. dakikada Burak Yılmaz'ın pasıyla ceza alanı yayı üzerinde topla buluşan Selçuk'un sert vuruşunda, kaleci Korcan güçlükle topu kornere çeldi.

84. dakikada Sivasspor skoru 2-2'ye getirdi. Sol kanattan topla ceza alanına giren Grosicki, topu penaltı noktası yakınlarında bekleyen arkadaşlarına çıkardı. Bu pozisyonda oluşan karambolde topu önünde bulan Kamanan'ın yerden sert vuruşunda top filelerle buluştu: 2-2

85. dakikada Trabzonspor yeniden öne geçti. Sivasspor'un beraberlik golünün ardından başlama vuruşunu yapan Trabzonspor, hızlı bir atak geliştirdi. Colman'ın savunma arkasına gönderdiği topla buluşan Burak Yılmaz, meşin yuvarlağı filelere göndererek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 2-3

90. dakikada ceza alanında topu önünde bulan Grosicki, istediği vuruşu yapamayınca kaleci Onur topu rahat bir şekilde kontrol etti.

Maç, 3-2 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.