Star Wars The Old Republic için savaş veriyor

Star Wars The Old Republic için EA Games ile görüşmeler başladı. Aral İthalat, oyunun Türkiye'de dünya ile aynı anda satışa çıkması için yetkililer ile irtibata geçti.

Star Wars The Old Republic için savaş veriyor
Star Wars evrenini işleyen devasa çevrimiçi rol yapma oyunu Star Wars The Old Republic'i bekleyen Türk oyuncular BioWare'in açıklamalarından dolay büyük üzüntü yaşamışlardı. İlk açıklamalara göre oyunun satışa çıkacağı ülkeler arasında Türkiye bulunmuyordu. Durum hakkında Türkiye'deki yetkili Aral İthalat, EA ile görüşmelere başladığını Facebook sayfasından duyurdu. Aral İthalat, oyunun dünya ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunulması için çabalıyor, işte o duyuru:

Bioware’nin şimdiye kadar açıklanan ve oyunun resmi olarak dağıtılacağı ülkeler listesinde yer almamamıza rağmen; Star Wars: The Old Republic’i Türkiye pazarına dünya ile aynı anda sunabilmek için EA ile yaptığımız görüşmeler devam etmektedir. EA konunun bu hafta içerisinde netlik kazanacağını belirtmektedir. Görüşmeler neticesinde gerekli bildirimler tarafımızca yapılacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için Aral Ailesi olarak teşekkür ederiz.