Önce Avukatlık Yemini Etti, Sonra Meslektaşına Evlenme Teklif Etti

Bursa’da stajlarını tamamlayan avukatlar yemin ederek göreve başladı.

Önce Avukatlık Yemini Etti, Sonra Meslektaşına Evlenme Teklif Etti
Bursa Barosu tarafından düzenlenen ve stajlarını tamamlayan 6 yeni avukatın ruhsatlarını aldığı yeminde töreninde katılanlar ilginç bir evlenme teklifine tanık oldu. Bursa Barosu’na kayıtlı avukat Armağan Elçin, İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapan meslektaşı Burcu Yılmaz’a yemin törenine katılanların önünde hayatlarını birleştirme teklifinde bulundu.

Hiç beklemediği bir anda evlenme teklifiyle karşılaştığını belirten Burcu Yılmaz ise “Armağan’ın böyle önemli bir günde bana evlenme teklifi edeceği hiç aklımdan geçmezdi. Teklifi beni çok mutlu etti, cevabım; evet.” dedi.

Yemin töreninde yaşanan bu sürprizden mutluluk duyduğunu belirten Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, Armağan Elçin`i sergilediği medeni cesaretinden dolayı kutlayarak, genç avukatlara ömür boyu sürecek mutlu bir birliktelik ve mesleklerinde başarılar diledi.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni birinci olarak bitiren Burcu Yılmaz’ın diplomasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı öğrenildi.