Ak Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı'na Sait Kıraç Seçildi

Osmaniye AK Parti Merkez İlçe 4.

Olağan Kongresi`nde başkanlığa mevcut başkan Sait Kıraç seçildi.

Tek liste ile gidilen kongre, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Adıyaman Koordinatör Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı. Kongrede açılış konuşması yapan merkez ilçe başkanı Sait Kıraç, hedeflerinin emanet verdikleri belediye başkanlığını tekrar almak olduğunu söyledi.

Bütün teşkilatı kucaklamaya çalıştıklarını kaydeden Sait Kıraç, “Halkımızın Osmaniyelilerimizin acılarına ve sevinçlerine ortak olduk. Bütün Osmaniyemizi mahalle mahalle köy köy dolaşarak AK Partimizin misyonunu ve genel başkanımız Recep Tayip Erodğan’ın mesajlarını ulaştırdık. Hiç bir zaman kendi şahsımız adına bir beklentimiz olmadı. Her zaman partimiz önceliğimiz oldu. AK Parti`den bir şeyler almak için burada olmadık. Her zaman AK Parti’ye ne katabileceğimizin hesabını yaptık. AKk parti misyonu bizim davamız oldu, derdimiz oldu, her şeyimizi ortaya koyup uğrunda uykumuzu yitirdiğimiz aşkımız ve sevdamız oldu.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur ise yeni yönetimde yer alacak olan arkadaşlarının partiyi belediye başkanlığı seçimlerine taşıyacağını hatırlatarak başarılar diledi.
Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, partinin 9 yıl boyunca gerçekleştirdiği hizmetlerden bahsederek Türkiye’nin AK Parti döneminde nerelere taşındığını anlattı. Kastal, “AK Partimiz çok işler yaptı. Milletimiz omuz verdikçe çok işler yapmaya devam edecektir. Bir zamanlar dünya liderleri önünde el pençe duran Türkiye idarecileri, şimdi lideri rahatsızlandığında üst düzeyde geçmiş olsun ziyaretleri bulunulan bir konuma gelmiştir. Bugün AB ülkeleri batarken ülkemiz dimdik ayakta yükselmeye devam etmektedir. Şehrimize 10 yıldır yapılan hizmetler diğer belki birçok illere göre oldukça fazladır. Teşkilatımızla omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise AK Parti’nin Türkiye’nin üzerinde kara bulutlar dolaştığı bir dönemde doğduğunu söyledi. Önal, 10 yıl önce AK Parti ile başlayan hizmet atağına hep engeller çıkarıldığını, engellerin aşıldığını, güçlü bir Türkiye’nin doğduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Sait Kıraç seçildi.