Pektemek: ''grubu Lider Olarak Tamamladık Mutluyuz''istanbul

Beşiktaş`ın, UEFA Avrupa Ligi`nde Stoke City`i 3-1 yendiği maçta takımının 2.

golünü atan Mustafa Pektemek, grubu lider olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklama yapan genç golcü, mücadelede hakimiyetin tamamen kendilerinde olduğunu belirterek, ``Ancak şanssız bir gol yedik. Rakip sadece kontratak oynadı. Takımımız oldukça iyi. Ben de iyi oynuyorum`` dedi.

Takımın sürekli maç yapması ve kadronun sürekli değişmesi konusundaki soruya ise Mustafa, ``Buna alışması zor. Ancak mecburuz. Sezon sonuna kadar bu böyle devam edecek`` diye yanıt verdi.

Siyah-beyazlı futbolcu 3. golü atan Edu`nun da iyi bir futbolcu olduğunu söyledi.

-Köybaşı: ``Hatayı kendime yakıştıramadım``-Maçta yaptığı hatayla Stoke City`nin gol atmasına neden olan Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, hatayı kendisine yakıştıramadığını dile getirdi.

Maçta iyi oynayarak güzel bir galibiyet aldıklarını vurgulayan genç futbolcu, özeleştiri yapmak gerektiğini ifade ederek, ``Yapmış olduğum hatadan gol geldi. Futbol takım oyunu. Bunu telafi etmesini bildik. Hatayı kendime yakıştıramadım. Ama önemli olan o hata altında ezilmemek`` diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin bir diğer genç oyuncusu Necip Uysal ise taraftarların kendilerine büyük bir destek verdiklerini anlatarak, ``Biz de bu güzel desteğin sonucunda güzel futbol oynayarak 3 puanı onlara hediye ettik. Bundan sonrası önemli değil. Lider çıktık. Kim gelirse gelsin kupayı almak istiyoruz. Çok büyük mücadele veriyoruz`` şeklinde ifadeler kullandı.

Bu arada yarın İzin yapacak Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig`de Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 16 Aralık Cuma günü yapacağı antrenmanla başlayacak.
Kaynak: AA