UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti (Egemen'in golü izle)

Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti ve Egemen'in golünü izle. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı özeti ve golü (BJK 1 Dinamo Kiev 0) Egemen'in golü izle.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti (Egemen'in golü izle)
Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti ve Egemen'in golünü izle. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı özeti ve golü (BJK 1 Dinamo Kiev 0) Egemen'in golü izle.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti burada ayrıca Egemen'in golünü izleyebilirsiniz.UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i tek golle devridi.Beşiktaş Dinamo Kiev maçının galibi Beşiktaş puanını 6'ya yükseltirken hem sıralamada ikinciye yükseldi hem de son maçlar öncesi avantajı yeniden sağladı.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti (Egemen'in golü izle) CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti (Egemen'in golü izle) BEŞİKTAŞ 1 - 0 DİNAMO KIEV GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti (Egemen'in golü izle)

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı özeti bu sayfada! Dün akşam oynan Beşiktaş Dinamo Kiev maçı özeti ve Egemen'in golü bu sayfada! Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti maçın hemen bitiminden sonra Egemen'in golü ile ile birlitke bu sayfada yer aldı. Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti izle. Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti burada! bjk dinamo kiev maçı özeti.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 67. dakikada 29. doğum gününü kutlayan Egemen Korkmaz kaydetti.Beşiktaş'ı zafere götüren golü 67. dakikada Egemen Korkmaz attı. Bu zaferin ardından Beşiktaş son iki maç öncesinde puanını 6'ya yükseltmiş oldu.Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ise 5 puanda kaldı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı sonrası

1 Aralık tarihinde Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv deplasmanına, Dinamo Kiev ise Stoke City'e konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev maç özeti (Egemen'in golü izle)

AURELIO VE İSMAİL İLK 11'E GİRDİ

Beşiktaş Dinamo Kiev maçında Mehmet Aurelio ve İsmail Köybaşı sahada forma giyme şansı buldu. Sivasspor maçında hastalığı nedeniyle oynayamayan Aureilo ile ilk yarı sonunda fenalaştığı için ikinci yarıya çıkamayan İsmail, teknik direktör Carvalhal tarafından sahaya ilk 11 içinde yer verildi.

Beşiktaş'ın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Alves de ilk kez bir resmi maç kadrosunda yer aldı.Alves, Dinamo Kiev karşısında yedek kulübesinde yer aldı. Carvalhal tarafından son 3 maçta kadroya alınmayan Guti Hernandez ile Manuel Fernandes, Beşiktaş Dinamo Kiev karşısında da kadroya dahil edilmediler. Bu arada, Dinamo Kiev'de oynayıp oynamayacağı belli olmayan kaleci Shovkovskiy sahaya ilk 11'de çıktı


Beşiktaş , kendi sahasında taraftarın da desteği ile maça oldukça hızlı ve arzulu başladı. 12. dakikada gole çok yaklaşırken Hilbert'in ceza sahasına yaptığı kavisli ortada Almeida'nın kafası uzak direğin dibinden dışarıya doğru gitti.

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev karşısında gol arayan Beşiktaş 20. dakika gole çok yaklaştı. Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı ortada Khacheridi'nin ters vuruşunda Shovkovskiy bir anlık refleksle hamlesini yaptı ve meşin yuvarlak kornere çıktı ve Beşiktaş adına bu pozisyon şanssız bir an olarak kayıtlara geçti.

İkinci yarıda Beşiktaş aynı tempolu ve istekli oyunu devam ettirdi. İkinci yarının ilk düdüğünden itibaren topu ayağına alanan ve sürekli kanatlardan Dinamo Kiev kalesini baskı altında tutan Beşiktaş golün sinyallerini yavaş yavaş vermeye başladı. Özellikle sağ kanattan Quaresma ve Hilbert'in ortalarıyla Almeida'yı topla buluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, 67. dakikada aradığı golü buldu. Simao'nun kullandığı kornerde savunmadan ileriye çıkan Egemen Korkmaz kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda da Beşiktaş oldukça tempolu oynadı. Siyah-beyazlılar 67. dakikada aradığı golü Egemen Korkmaz ile buldu.Kalesini gole kapatan temsilcimiz Beşiktaş, Sivok ve Almeida ile önemli fırsatlarda yakaladı ancak ikinci golü bulamadı. 90 dakikanın son düdüğü çaldığında ise Beşiktaş tek golle çok önemli bir üç puanı almış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
12. dakikada Hilbert'in sağdan güzel ortasında arka direkte topla buluşan Almeida'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
19. dakikada Aliyev'in sağdan ortasında ceza alanı içinde boş pozisyonda topla buluşan Milevskiy, kafasıyla vurduğu meşin yuvarlağı kale yerine auta attı.
20. dakikada Quaresma'nın sağdan ortasında altıpasın önünde Almeida'dan önce Khacheridi topa ayak koydu. Kalecinin çizgi üstünde kontrol etmeye çalıştığı meşin yuvarlak üstten az farkla kornere gitti.
25. dakikada Dinamo Kiev ceza alanı içinde oluşan karambolde topla son olarak Aurelio buluştu. Ancak bu oyuncunun sağ çaprazdan vuruşunda kaleci, meşin yuvarlağı ayaklarıyla uzaklaştırdı.
34. dakikada Simao'nun soldan ortasında ceza alanı içinde arka direkte topla buluşan Quaresma, meşin yuvarlağı kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
67. dakikada Simao'nun sağdan kullandığı korner atışında altıpasın önünde topla buluşan savunma oyuncusu Egemen, meşin yuvarlağı kafayla filelere atarak takımını 1-0 öne geçirdi.
74. dakikada Simao'nun kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde topla buluşan Sivok'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
79. dakikada Quaresma'nın sol çaprazdan güzel ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Sivok, kötü bir vuruş yapınca meşin yuvarlak kalecide kaldı.
90+3. dakikada sağdan yapılan ortada Correa'nın kafa vuruşunda, kaleci Cenk son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.
Aynı dakika içinde Beşiktaş kalesinde müthiş bir pozisyon yaşandı. Soldan kullanılan korner atışında önce kaleci Shovkoskiy'nin kafa vuruşunda kaleci Cenk meşin yuvarlağı önledi. Rakip oyuncuların bir kez daha kaleye gönderdiği topu savunma kale çizgisinden çıkardı. Dinamo Kiev'li oyuncunun şutunda bu sefer Ernst kendini topun önüne attı. Bir kez daha topu önünde bulan rakip oyuncunun şutunda, kaleci Cenk müthiş bir kurtarış daha yaptı. Dinamo Kiev bir kez daha soldan atak yapmak isterken meşin yuvarlak auta gitti.

Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Tommy Skjerven, Steinar Holvik, Geir Age Masovn Holen (Norveç)
Beşiktaş: Cenk Gönenx, Hilbert, Sivokx, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ernst, Aurelio (Dk. 63 Necip Uysal), Veli Kavlakxx, Quaresma, Simao (Dk. 90+1 Holosko), Almeida (Dk. 87 Edu)
Dinamo Kiev: Shovkovskiy, Silva, Khacheridi, Yussuf, Bertao, Garmash (Dk. 46 Ninkovic), Vukojevic, Correa (Dk. 75 Brown), Aliyev, Yarmolenko, Milevskiy
Gol: Dk. 67 Egemen Korkmaz (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Garmash, Dk. 40 Aliyev (Dinamo Kiev), Dk. 58 Veli Kavlak, Dk. 64 Egemen Korkmaz (Beşiktaş)