Aynı ağaçta asılı bulunan 2 arkadaşın cenazesi toprağa verildi

Malatya`da aynı ağacın aynı dalında asılı şekilde ölü bulunan 18 yaşındaki iki arkadaşın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aynı ağaçta asılı bulunan 2 arkadaşın cenazesi toprağa verildi
Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey beldesine dün akşam saatlerinde bir çam ağacının aynı dalında asılı bulunan Alper Kızılkaya (18) ile arkadaşı Adıgüzel Volkan Çoban (18) için beldedeki Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan gençlerin cenazeleri gözyaşlarıyla defnedildi.
Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Kızılkaya ve Çoban’ın sosyal paylaşım sitesindeki profil fotoğraflarını ‘öldü’ yazısı ile değiştirdikleri öğrenildi. Alper Kızılkaya’nın sitedeki duvarına ‘Hepinizi çok seviyorum’ şeklinde not bıraktığı öğrenildi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin asılı bulunan gençlerin üzerinde yaptığı incelemede ‘Hakkınızı helal edin’ notu çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Çoban ve Kızılkaya’nın olaydan önce beldede bulunan bir cay ocağında oturarak, etrafındaki arkadaşlarıyla şakalaştıklarını öğrenildi. Gençlerin canına kıymış olabileceğinin üzerinde duran polis, Kızılkaya ve Çoban’ın arkadaşlarının ifadesine başvurdu.