Şehit Asteğmen Bilal Özcan İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Hakkari Çukurca`daki terör saldırısında şehit olan Şehit Asteğmen Bilal Özcan için Beylikdüzü`ndeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şehit Asteğmen Bilal Özcan İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Şehit Asteğmen Bilal Özcan için Mevlid-i Şerif okutuldu. Beylikdüzü halkının yoğun ilgi gösterdiği mevlide, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ile çok sayıda imam ve vatandaş katıldı. Şehit Asteğmen için okutulan Mevlid-i Şerif`in ardından vatandaşlar hep birlikteilahiler okuyarak şehidini yad etti. Mevlid sonrasında gül suyu, lokum ve etli pilav ikramı yapıldı. İlçe Müftüsü Küçük, şehitlerin cennetin en güzel köşelerde ve peygamberlere komşu olduklarını dile getirdi. Küçük, vatan toprağına kastedenlerin, anaların babaların yüreğine evlat acısı düşürenlerin Allah tarafından asla affedilmeyeceğini söyledi.

Şehit Asteğmen Bilal Özcan`ın mevlidine katılan Başkan Yusuf Uzun, dünya hayatının bir sınama yeri olduğunu ve bu sınamaların sonunda büyük güzelliklere kavuşulacağını dile getirerek, "Bugün burada hepimiz büyük bir üzüntü içerisinde şehidimizi anıyor ve dualarımızı ona gönderiyoruz. Evlat acısının yerini hiçbir acı tutamaz. Yıllar önce bende trafik kazasından evladımı kaybettim. Dünya hayatı bizim için sadece cennet hayatına kavuşabilmek için sınama yeridir. Yaşadığımız bu acılarda bizlere düşen, birlikve beraberlik içerisinde olmaktır. Ölüm, bizler için bir yok oluş değil, sonsuzluğun başlangıcıdır. Allah inşallah bizlere böyle acıları bir daha yaşatmaz" dedi.
Kaynak: İHA