Giresun Valisi Şahin`den, Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkililerine Uyarı

Giresun Vali Dursun Ali Şahin, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini, Giresun`da eğitim kalitesinin yükseltilmesi hususunda uyararak, bu konuda mazeret istemediğini belirtti.

Giresun Valisi Şahin`den, Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkililerine Uyarı

Vali Şahin, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nü ziyaret etti. Burada müdürlük yetkilileri ile bir araya gelen Vali Şahin, sert uyarılarda bulundu. Vali Şahin, müdürlük yetkililerinden eğitim-öğretimdeki başarının yükseltilmesini istedi.

Milli Eğitim`de alt yapının büyük oranda tamamlanmış olduğunu hatırlatan Şahin, “Artık hasat zamanı gelmiştir." dedi.
"Önümüzdeki dönem ÖSS ve YGS de ki sıralamamızın en az 15 basamak yükselmesini, diğer sınavlarda da başarı çıtasının daha yukarılara çıkartılmasını bekliyorum." diyen Vali Şahin, şöyle devam etti: "Bu konuda mazeret istemiyorum. Valilik olarak her türlü desteği hazırız. Bunu başardığınızda hepinizi ödüllendireceğim. Yerinizde sayarsanız da hesabını sorarım."
Toplantıda, Giresun Milli Eğitim Müdürü Halil Azizoğlu, Eğitim Denetimleri Başkanı Başkanı Salih Teker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Demir, Tuncer Turan, Ertuğrul Tosunoğlu, Şube Müdürleri Ali Kılıçaslan, Ali Aliustaoğlu ve Kemal Gürgenci de hazır bulundu.