Chp Gençlik Kollarından Engellilere Ziyaret

CHP Adıyaman İl Gençlik kolları üyeleri Anadolu Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek, partilerinin engelliler ile ilgili projelerini anlattı.

Chp Gençlik Kollarından Engellilere Ziyaret
İl Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ve gençlik kolları üyeleri Anadolu Engellileri Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu'nu ziyaret etti. Yapılacak olan genel seçimlerde engellilerin beklentilerinin neler olduğu ve parti olarak neler yapabileceklerini konuşan gençlik kolları üyeleri, engellilerin bu toplumun önemli fertleri olduğuna dikkat çekti. Anadolu Engellileri Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu, engelliler olarak yeteri kadar temsil edilmediklerini, sorunlarını mecliste gündeme
getirebilecek temsil hakkını siyasi partilerin acil bir şekilde dikkate alıp engellilerin de mecliste temsil hakkını kazanılmasını gerektiğini vurguladı.
İl Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ise CHP iktidarıyla birlikte sosyal devlet anlayışla engellilerin bu ülkenin eşit yurttaşları olacağını, tüm engellilerin hiçbir ayrımcılık gözetmeksizin eğitim, istihdam ve sosyal konularda gerekli tüm haklarının korunacağını belirtti.
Daha sonra gençler CHP'nin iktidar olması halinde engelleler ile ilgili yapacakları çalışmaları içeren el ilanını Harputluoğlu'na takdim etti.