Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm fragmanında Osman ölecek mi? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm fragmanında Ali Kaptan, Osman'ı kurtarabilecek mi? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm Carolin ve Ali Kaptan ayrılacak mı? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölümüyle 25 Ocak Salı akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm 25 Ocak Salı akşamı Kanal D'de izle,Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm 25 Ocak Salı akşamı Kanal D'de izleyin.Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölüm 25 Ocak Salı akşamı Osman kurtulacak mı izle...

Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasına giren Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin yeni bölümünde şok eden bir gelişme yaşandı. Cici annesi Carolin’in hışmına uğrayan Osman, babası Ali Kaptan’la deniz kenarında dertleşmeye başladı.

Ancak burada baba oğulu kötü bir sürpriz bekliyordu, Osman deniz kıyısında yürürken ayağı ipe takıldı ve denize düştü.

Ali Kaptan'ın çaresizlik içinde Osman'ı aradığı sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde nelerin yaşanacağı sorusu akılları kurcalarken, izleyenlerin en çok merak ettiği konu Osman'ın akıbeti.

OSMAN DİZİYE VEDA MI EDECEK?

OSMAN DİZİYE VEDA EDECEK

Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.

Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner Birsel canlandıracak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Cemile’nin evlere temizliğe gitmesi, Ali Kaptan ile aralarında yeni bir krize neden oldu. Ali Kaptan’ın gönlünü çalan Carolin bu kez daha ileri giderek küçük Osman’ı Sokak ortasında tokatladı.

Bu güne kadar Carolin’e hep iyi davranan Ali Kaptan, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde çılgına döndü. Carolin, Ali Kaptan’ın bu tepkisi karşısında şok geçirdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin bu hafta yayınlanacak olan 18. bölümünde Cemile’yi küçük düşürmek için, temizliğe gittiği eve, Ali ve Osman’ı planlı olarak götüren Carolin’in silahı geri tepti. Cemile’nin temizlikçilik yapmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye para teklif etti. Bunu reddeden Cemile, bundan böyle kendi ayakları üzerinde durmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide Ankara’da gözaltına alınan Berrin ve Ahmet mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ahmet’e sırılsıklam âşık olan Berrin, eve gitmek yerine gece onunla kaldı. Kızından haber alamayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin çilekeş kadını Cemile, onu aramak için yollara düştü. Ancak onu bulduğunda karşılaştığı manzara, anne - kız arasında büyük bir krize neden oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin asi çocuğu Mete okula döndü

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de bir sürprizde Mete kanadında yaşandı. İnci Hoca’nın ikna ettiği asi Mete okula geri döndü. Aylin’in peşindeki adamalara hadlerini bildiren Soner, ona haber gönderdi... Aylin görüşmeye gitti ancak Soner’e olan hislerine karşılık orada yaşananlar sinilerini altüst etti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Carolin gerçek kimliğini açık etti

Carolin’in evde istemediği Osman, gece yatağına çiş yaptı. Ali Kaptan’ın evde olmamasını fırsat bilen Carolin, minik Osman’ı fena halde korkuttu. Üvey annesi tarafından mahallede kovalanan Osman ölümden kıl payı döndü. Bütün bunları gören Ali ile Carolin’in arasında büyük bir kavga patlak verdi. Annesini çok özleyen Osman ise yaşanan bu olaylara dayanamaz hale geldi.

Ekranların sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki 18. bölümüyle 25 Ocak Salı akşamı Kanal D ekranlarında olacak.