Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı canlı TRT izle

Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı hangi kanalda izlenecek?Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı izle. Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı izleyin. Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı canlı izle. Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı TRT izleyin. İşte Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı...

Galatasaray ile Beypazarı Şekerspor arasında 11 Ocak Salı günü yapılacak Ziraat Türkiye Kupası 3. hafta karşılaşmasının başlama saati 21.30'a alındı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın daha önce 21.00 olarak duyurulan başlama saati, 21.30 olarak değiştirildi.

GALATASARAY BEYPAZARI ŞEKERSPOR MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sarı-kırmızılı takımın Ali Sami Yen Stadı'ndaki son maçı olma özelliğini de taşıyan karşılaşma öncesinde, Galatasaray'ın efsane oyuncuları gösteri maçı yapacak.

Sarı kırmızılılar, Avrupa devlerinin diz çöktüğü ve dünyanın 'cehennem' olarak adlandırdığı Ali Sami Yen'e Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beypazarı Şekerspor maçıyla veda ediyor. Galatasaray, 47 yıllık mabedine yaklaşık 6 ssatlik bir organizasyonla veda etmeeye hazırlanırken, başkan Adnan Polat da efsanelerle birlikte gösteri maçında forma giyecek.

Bu sezon tarhinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, bu maçı farklı kazanıp, en azından kupada yoluna devam etmeek istiyor. Sarı kırmızılılarda Asya Kupası nedeniyle Avustralya milli takım kampında bulunan Kewell ve Neill'ın yanısıra sakatlığı süren Baros da forma giyemiyor. Olay transfer Kazım ve Culio da ilk kez resmi bir maçta Galatasray forması giyecek.

GALATASARAY-B.ŞEKERSPOR

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21:30
HAKEM: Deniz Çoban

GALATASARAY: Ufuk, Serkan, Gökhan Zan, Servet, İnsua, Barış, Ayhan, Hakan Balta, Aydın, Arda, Kazım
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorge Hagi

BEYPAZARI: Önder, Erhan, Serkan Sevinç, Serkan Pala, Ali, İsmail Atalay, Hüseyin, Caner, Selahattin, Aykan, Coşkun
TEKNİK DİREKTÖR: Mete Işık