Bakan Kavaf'ın İftar Yaptığı Otelin Yakınında Yangın Paniği

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın katıldığı iftar yemeğinin verildiği otelin yakınında çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Bugün Uşak'ta bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunup, toplantılara katılan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, akşam saatlerinde Kadın Gelişim ve Kültür Derneği'nin (KAGED) düzenlediği Karahayıt beldesindeki Richmond Otel'deki iftar yemeğine katılmak üzere Denizli'ye geldi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, AK Parti Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve davetlilerin katıldığı iftar yemeğinde, yemek yenildikten sonra sema gösterisi başladı.
Davetlilerin sema gösterisini izledikleri sırada, otelin yakınındaki otluk alanda belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler, Bakan Kavaf'ın bulunduğu otele yaklaştı. Alevlerin tehlike oluşturmaya başlaması üzerine başta Denizli Valisi Yavuz Erkmen olmak üzere davetlilerden bazı yetkililer oaly mahalline gitti. Yangına müdahale etmek için Karahayıt Belediyesi'ne ait itfaiye aracı bölgeye geldi ve söndürme çalışmalarına başladı. Otel görevlileri de yangın söndürme tüpleriyle
alevlere müdahale etti. Yangın söndürme çalışmasını Vali Erkmen bizzat kendisi yönetti.
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, yangın söndürme çalışmaları sırasında yerinden kalkmadı. Kısa süreli paniğe sebep olan yangın, müdahalenin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, KAGED'in TBMM'de üstün hizmet ödülü aldığını belirterek, "KAGED bu ödülü hak ederek almıştır. Yaptığı çalışmalarla ve uygulamalarıyla örnek bir derneğimiz. Biz her zaman bu çalışmaları destekliyoruz" dedi.
Bakan Selma Aliye Kavaf, iftar yemeğinin ardından karayolu ile Ankara'ya hareket etti.