Sasonlular, kaymakamlarını nikah töreninde yalnız bırakmadı

Sason Kaymakamı Yusuf İzzet Kahraman Ankara'da yaptığı düğün törenine nikahını görev yaptığı ilçenin belediye başkanına kıydırdı. Sasonlular da Kaymak

Sason Kaymakamı Yusuf İzzet Kahraman Ankara'da yaptığı düğün törenine nikahını görev yaptığı ilçenin belediye başkanına kıydırdı. Sasonlular da Kaymakam Yusuf İzzet Karaman'ı mutlu gününde yalnız bırakmamak için başkente akın etti. Düğünde damat tarafını Sasonlular temsil etti.

Ankara Akar İnternationel otel'de yapılan düğün törenine Sason'dan Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Engin Kurular, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan İnanç, Mili Eğitim Müdürü M. Alaattin Çetin, Eski Belediye Başkanı İrfan Arslan, CHP PM Üyesi Hüseyin Yaşar, Yücebağ eski Belediye Başkanı Abdullah Bil, emekli Binbaşı Abdullah Belge, Müftü Safi Çınar, Devlet Hastanesi Baştabibi Nevzat Baz, Devlet Hastanesi Müdürü A. Samet Değirmenci, TEDAŞ Şefi Mesut Kavak, Özel İdare Müdürü Hamdi Aydın, Öğretmenevi Müdürü Şerafettin Akın, eski Milli Eğitim Müdürü Kadri Malgir, Korucu Derneği Başkanı Mahsum Batu, muhtarlar, müteahhitler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

NİKAHI SASON BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN KIYDI

Nikah şahitliğini Batman Milletvekilleri Ahmet İnal ve M. Emin Ekmen'in yaptığı çiftin nikahını da Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan kıydı. Nikah merasiminden sonra konuşan Milletvekili İnal, çiften en az 3 çocuk istedi. İnal, "Öncelikle çifti tebrik ediyorum. Ankara tarihinde ilk defa bir kaymakam kendi ilçesinin Belediye Başkanı'nı getirerek nikâhını bir ilçe belediye başkanına kıydırıyor, bu gerçekten bizleri sevindiren bir durum olmuştur. Bugün Sasonlular yoğun bir şekilde düğüne iştirak etti. Demek Kaymakam Bey ilçeye kendini kabul ettirmiş ki Sasonlular buraya kadar gelmiş... Biz Başbakanımızın adeti gibi evlilik cüzdanını hanımlara veriyoruz. Aynı zamanda Başbakanımızın istediği gibi en az 3 çocuk istiyoruz. Ben tekraren çiftlerimizi tebrik eder, ömür boyu mutluluklar diliyorum."

Düğüne katılanlar gece geç saatlere kadar oyun oynayıp halay çekti.