Bolu Valisi Özçimen'den,Yeniçağa-Mengen duble yolu için talimat

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Yeniçağa-Mengen duble yolunda devam eden çalışmaları inceleyerek bilgiler aldı. Vali Özçimen'in incelemelerinde Mengen Ka

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Yeniçağa-Mengen duble yolunda devam eden çalışmaları inceleyerek bilgiler aldı. Vali Özçimen'in incelemelerinde Mengen Kaymakam Vekili Abdil Koç, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve yol çalışmasını yapan müteahhitler hazır bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Özçimen yapımı devam eden Yeniçağa-Mengen duble yolunun bu yıl bitmesini istedi.

Daha sonra Mengen Kaymakamlığı'na giden Vali Özçimen burada Mengen Kaymakam Vekili Abdil Koç, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Karayolları 4. Bölge yetkilileri ve müteahhitlerle bir değerlendirme toplantısı yaptı. Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan'ı da ziyaret eden Vali İbrahim Özçimen, o sırada orada bulunan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ile de görüşerek ilçede açılması düşünülen 4 yıllık yüksek okulla ilgili bilgiler aldı.