Malatya Emniyeti Trafik İşlemleri İçin Online Randevu Sistemini Başlattı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, internet üzerinden randevu ve başvuruları da kabul ettiği gibi, şahsi başvuruları da 10 dakikada alıp, aynı gün dosyaları sonuçlandırıyor

Malatya Emniyeti Trafik İşlemleri İçin Online Randevu Sistemini Başlattı
Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, internet üzerinden randevu ve başvuruları da kabul ettiği gibi, şahsi başvuruları da 10 dakikada alıp, aynı gün dosyaları sonuçlandırıyor.
Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, bekleme salonları ile işlemler servisini yeniden düzenledi. Aynı zamanda internet üzerinden de başvuru ve randevu kabul eden Trafik Tescil ve Denetleme Şubesine gelenler önce elektronik ortamda sıra numarası alıp, salonda bekliyorlar.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Rıdvan Çalıkuşu, "Malatya halkına daha iyi hizmet edebilmek için Trafik Tescil ve Denetleme Şubesinde bir takım değişiklikler yaptık. Bu değişiklikle vatandaşın burada bekleme sürelerini çok çok azalttık. Sabah gelen vatandaşın 10 dakika içinde başvurusunu alıp, akşam mutlaka ruhsat ve sürücü belgelerini günü gününe teslim ediyoruz. Bu hizmet ile birçok sıkıntıyı da ortadan kaldırmış olduk. Vatandaşın bekleme alanı genişledi. Vatandaşlarımızı oturdukları yerden
sıralarını takip edip, televizyon izleyip, gazete ve dergi okuyabilmekte" dedi.
İnternet üzerinden de hizmet vermeye başladıklarını belirten Çalıkuşu, "İnternet sistemini kurduk. Vatandaşlarımız, evlerinde oturarak, internet üzerinden de plakalarını da tespit edip, buraya gelip 24 saat içerisinde ayırdıkları plakaları alabiliyorlar. Ruhsat ve tescil işlemleri içinde randevu almak suretiyle, randevu aldıkları saatte buraya gelip onlar için ayırdığımız ilgili bölümümüzde hizmetlerini alabilirler. Vatandaşımız, evinde randevusunu alıp, buraya gelerek bütün işlemlerini tamamlayabilecek"
şeklinde bilgi verdi.
Vatandaşların Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün (www.malatya.pol.tr) adlı internet adresine girerek buradaki "Online Trafik Randevu Sistemine" girerek başvurularını internet üzerinde yapabiliyorlar.