Kings Of Salsa Grubu'nun Gösterisi Nefes Kesti

Gaziantep'te ilk kez gösteri yapan Kübalı "Kings of Salsa Grubu", Salsa dansının kıpır kıpır ritimleri ve koreografisi ile Gazianteplileri büyüledi.

Metro Grup Asset Management tarafından organize edilen gösteri, Türkiye'de İstanbul'dan sonra ikinci, Gaziantep'te ise ilk kez gerçekleştirildi. Gaziantep M1 Merkez AVM bahçesinde kurulan dev platformda gösteri yapan 22 kişilik grup, yaklaşık 2 saat boyunca kıpır kıpır dansları ve göz kamaştırıcı şovlarıyla unutulmaz bir gece yaşattılar.
Gaziantep M1 Merkez AVM Genel Müdürü Mehmet Barın, Türkiye'de alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan M1 Merkez'in, sosyal ve kültürel yaşama katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediğini, bu anlamda da ünlü Kübalı Kings of Salsa Grubu'nu M1 merkezde Gazianteplilerle buluşturduklarını söyledi. Barın " Dünyanın en ünlü salsa dans grubu Kings of Salsa, ilk kez Metro Grup Asset Management organizasyonu ile Türkiye'ye geldi. Türkiye'de ilk kez ilk kez İstanbul'da gösteri yapan grup, ikinci olarakta
Gaziantep M1'de gösteri yaptı. Kings of Salsa Grubu, İstanbul ve Gaziantep'ten sonra Adana, Konya ve Antalya'da gösteri yapacak" diye konuştu.
Kübalı salsa grubu dansçıları, Gaziantep insanının, içten, samimi ve sıcakkanlı olduğunu, Gaziantep'te kebap ve baklavayı çok beğendiklerini belirterek, "İlk fırsatta Gaziantep'e tekrar geleceğiz. Gaziantep'i çok sevdik. Bize gösterilen ilgi bizi mutlu etti. Bizde Gazianteplileri salsa dansından mahrum etmeyeceğiz" dediler.